Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Настимир Ананиев: ГЕРБ и ДПС държат каишките на опозицията. Борисов никъде не ходи без Пеевски
Автор: Екип Ruse24.bg 09:31 / 05.04.2024Коментари (0)1470
©
5-годишният нов мандат на шефа на ДАНС се е гласувал по време на служебния кабинет. Това каза депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

"Мен ме притеснява, че излиза много информация, че "пътят на Копринката" е минавал през "Митниците", каза Ананиев. 'В един момент ДАНС, без никой да го уведоми, реагира, влиза в "Митници", арестува шефката, сякаш иска да възстанови равновесието", коментира депутатът.

"Ние корумпирани хора не подкрепяме. Ако се докаже, за някого, че се е занимавал с корупция, няма как да го подкрепяме. В момента защитаваме процеси и виждаме атаки, които се случват. Дали има аргументи за тях – не знам", каза Ананиев. 

За каналите за наркотици нямам информация, но щом премиерът е заявил нещо със сигурност е така, коментира още депутатът пред Нова. "По-скандално е когато в НС има опозиция на каишка. От ИТН и "Възраждане" по команда започнаха за внасят искания за различни комисии. ГЕРБ и ДПС държат каишките на опозицията", каза още Ананиев. По думите след като от ПП-ДБ поискали комисия за "Турски поток", веднага от ИТН излезли с искане за комисия за Митниците и срещу Асен Василев. "Сега внесли нещо срещу Кирил Петков. Предизборната кампания започна", каза Ананиев.

"Не е въпрос за смяна на режима. Промяната има цена. Хората не могат да си представят, че ние с 63 депутати имаме премиер, имаме министри и се опитваме да се доближим до нормална европейска страна. Много хора виждат тази промяна. Сега какво се случва? Виждате ГЕРБ и ДПС какво правят - искат да се даде 75 лв. на пенсионерите, но се рискува пенсиите на всички. Това се използва предизборно", каза Ананиев.

Той коментира и споровете с Делян Пеевски.

"Бойко Борисов никъде не ходи без Пеевски. Ако Пеевски държи някого за ръчичка, това е Борисов. Това видяхме през тези 9 месеца. ГЕРБ-СДС зависи изцяло от ДПС. Предложих им заедно да си направят коалиция, за единно явяване на изборите", коментира депутатът от ПП-ДБ.

"Пеевски и Борисов разбират само от сила. А сила се получава само от избори. Колкото по-силна е ПП-ДБ, толкова повече неща ще можем да свършим. Знам, че има разочаровани хора, които казват "сглобката". Но в последните 9 месеца, има ли по-динамичен политически сезон, всеки ден е екшън", каза Ананиев.

Още по темата: общо новини по темата: 1120
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
14.05.2024 »
предишна страница [ 1/187 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Матури 2024 г.
Санкциите срещу Русия
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: