Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Не можете да си представите какво ви е подготвил денят
Автор: Екип Ruse24.bg 11:06 / 10.12.2022Коментари (0)1309
©
Дневен хороскоп за 10.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Въпреки трудностите в почивния ден се изявете като добри професионалисти в този ден. Не се доверявайте на съветите на хора, които познавате от броени дни. Ако допуснете провал ще поемете цялата вина. Ще отхвърлите повече от планираната работа и ще приключите с изоставането доволни от себе си. Не ви съветвам да се отклонявате от задачите заради пътуване. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност.  С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите в този почивен ден са породени от неподходящи делови партньорства, които ви изтощават заради невъзможност да ги прекратите. Заемете се със служебните си задължения, които няма как да пренебрегнете. Стремежът към промяна може да се окаже с необратими негативни последици, ако се поддадете на съветите на непознати хора. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на сексуални наслади. В интимните ви отношения настъпва мечтаната хармония. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен, но е изпълнен с изненади за вас. Ще получите предложение за повишение. Не бързайте да се радвате преди да сте се убедили, че ще се справите с новите отговорности. Успехите в материално отношение са ви гарантирани, ако не инвестирате прибързано, за да не претърпите бъдещи загуби. Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягане от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия.

РАК

Приложете знанията и уменията си и осъществете всичките си планове, но не разчитайте на чудеса в почивния ден. Вашите колеги ви наблюдават завистливо, естествено и по разбираеми причини без желание да ви помогнат. На вашето работно място разчитайте предимно на себе си, след като сте решили и днес да сте дейни. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на любимите си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Очакват ви незабравими интимни мигове.

ЛЪВ

В почивния ден разчитайте преди всичко на собствените си сили и не се надявайте на помощ, но и не властвайте като робовладелци и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония подчинените си. Всички служебни задължения отхвърляте с лекота. Няма да липсват и притеснения, защото се чудите как да не пропуснете уговорената романтична среща. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма.

ДЕВА

Ако не се осланяте на късмета си, а работите упорито, успехът ще ви споходи още сутринта в почивния ден. Не са изключени неочаквани делови предложения и шанс да сключите договор за допълнителен бизнес. Подгответе се и за неочаквани събития, които може да станат причина за бъдещи финансови загуби. В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки и към любимите си. Овладейте емоцията избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни на работното място в този почивен ден. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е задължителна при инвестиции, за да не предизвикате финансови загуби и разправии с вашите колеги. Успехът през целия ден е с вас, ако не сте прекалено капризни и избягвате запознанствата. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си дайте почивка и не спорете с никого у дома. Заемете с домашните си задължения тихо и без да слушате какво се говори около вас. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но се предпазвайте от инфекции и болести.

СКОРПИОН

Емоцията и импулсивните действия ви вредят и ви тласкат към прибързани решения. Днес денят е почивен и не е във ваша полза да провеждате разговори с вашите колеги. Избегнете срещите с непознати хора. Денят не е добър за начинания и за импровизирана смяна на работното място. Последиците ще са си само за вас, ако сте непредпазливи. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължава и днес. Семейните изживяват незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си. 

СТРЕЛЕЦ

Обмисляйте спокойно и с разума си всичко, което предприемате в този почивен ден. Ако сте отговорни ще ви изненадат приходи. Няма да ви подминат и интересни делови предложения. Съветът ми е да не сте прекалено упорити в опитите на наложите новите си идеи, защото ще се сблъскате с противопоставянето на вашите колеги. Разчитайте на интуицията си в личния живот. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете. 

КОЗИРОГ

Успехът е с вас, дори и ако не сте уверени в силите, знанията и възможностите си. До обед в почивния ден ще научите за нова задача, която ще ви издигне на ново стъпало в служебната йерархия. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви за рутинна работа отхвърлете най-важните си задачи, за да ви зарадват приходи.  Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие.

ВОДОЛЕЙ

Успешни са вашите делови разговори. Следобед в почивния ден имате възможността да проведете среща с вашите нови колеги или служители и да им разясните техните задължения, но без да наставничите и без опит да им докажете, че вие сте водещите. Не проявявайте прекаленото си упорство и инат и приемете с благодарност критиката на ръководството. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс. 

РИБИ

Всички задачи, които започнете, въпреки че денят е почивен, ще завършите с успех и с добри приходи от тях. Не се колебайте да се включите в предложения ви съвместен проект с вашите колеги, който също е успешен. Кратко пътуване в рамките на деня ви носи очакваните резултати. От вас зависи да си извоювате поредната професионална победа. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимите ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: