Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Неадекватна варненка предизвика истински ужас на пътя и опита да избяга! По чудо няма жертви!
Автор: Пламена Николова 17:01 / 28.06.2022Коментари (7)545
© Виждам те КАТ-Варна
Тежък инцидент на Околовръстното във Варна по чудо се размина без жертви, научи Varna24.bg

Произшествието е от вчера, а скандалното в случая е това, че "майсторката" на безумната ситуация, е направила два опита за бягство. Оказа се, че дамата вече има опит с предизвикването на ужас и хаос на пътя.  

За катастрофата сподели читателка на медията, станала жертва на обстоятелствата, благодарна, че се е разминала само с потрошен автомобил и жестока уплаха. Дамата публикува и коментар в групата "Виждам те КАТ-ВАРНА", който гласи следното:

"Пиша във връзка с вчерашния инцидент, който се случи на околовръстното. С апел, ако някой случайно докато е минавал по пътя дали при първо ударената кола (голф), дали при мерцедеса (нашата), е успял да заснеме нещо, за да ни го изпрати. Свързали сме се с необходимите органи и институции, започнали сме да задействаме нещата, но вчера ако нещо не ни пазеше всички, нещата щяха да завършат с много по-фатален край...Въпросната госпожа, която ни помля, возеше дъщеря си на задните седалки, видимо в ранна тийнейджърска възраст. В първата кола, която удря, при която има над 50 метра спирачен път, е имало две малки деца. При нас, ако имаше някой на задните седалки, едва ли щеше да е жив в момента.

Коли, ламарини се правят и се купуват нови, снощи завършихме с щастлив край, но въпросната "много добра шофьорка" както се изрази баща ѝ, днес или утре може да стъжни живота на някой друг".

Ето какво разказа за медията ни потърпевшата варненка:

"Самата катастрофа се случи на булевард "Христо Смирненски", преди кръстовището с ул. "Подвис", до магазин "Била", поне ние останахме там. Въпросната госпожа управлявше джип "Jeep Cherokee". Д вижеше се в посока "Бриз". Първоначално е счупила страничните огледала на МПС, след което е тръгнала да бяга от него и блъска голф 3-ка, който се завърта и удря в уличен стълб. Без да намали, се блъсна в нашата кола, докато ние се движим пак в посока "Бриз" с максимум 40 км/ч. Удари ни отзад, завъртя ни и продължи да ни бута през бордюра. Ние рикоширахме в една паркирана кола пред магазин. Успя да ни избута малко по встрани. Колата ни от комби, е с размерите на двуврата корса.

Извършителката прави втори опит за бягство, след като ни удари и нас.

Видимо жената не беше адекватна и нямаше нищо човечно в нея, защото дори не дойде да попита какво се случва с пострадалите.

Дамата вече е известна с друго свое "геройство". Преди 4 години, при катастрофата на бул. "Сливница", където джип се обърна по таван и падна върху спрените в насрещното коли, беше нейно дело", гласи коментарът, изпратен до медията ни.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.06.2022 г.
0
 
 
На такива като тая книжки трябва да видят през крив макарон,нито коли.Може само с макет 1:18,1:24 и с дистанционно управление у къщи да си играят колкото си искат и да се правят на големи шофьори!
Aнонимен
на 29.06.2022 г.
0
 
 
Тая женица е много "добре" с езика. Има опасност човек да разбере какво иска да каже.
Aнонимен
на 29.06.2022 г.
0
 
 
Казва се Мария Ангелова и е гинеколог. Напишете Сќ името, трябва да се знае. Утре пак ще е на пътя и накрая ще убие някой невинен човек!
0
 
 
Спомняме си за случая от преди 4 години. Тогава маса оправдания, разсеяна, излязла от мола, звъннал телефона.....Като не знае с кой крак кой пе*ал се натиска да и вземат книжката и аут.
Aнонимен
на 28.06.2022 г.
+2
 
 
Да си върне книжката и да не сяда зад волана никога повече.:(
Aнонимен
на 28.06.2022 г.
+2
 
 
Защо я наричате дама ? Тя просто е друг тип същество !
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: