Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Непознат счупи скулата и носа на наш вратар в столичен хотел
Автор: Екип Ruse24.bg 09:34 / 31.03.2023Коментари (0)249
©
Брутален инцидент шокира футболистите, треньорския щаб и ръководството на Спортист (Своге) преди утрешното дерби във Втора лига с Миньор (Перник), информира "Мач Телеграф". Титулярният вратар в състава на Петър Колев е бил нападнат от непознат мъж в СПА-центъра на столичен хотел и е със счупена скула и нос. Мартин Величков, който тази зима се върна у нас след няколко години в Германия и бе в плановете за селекция и на елитните Локо (Пд) и ЦСКА 1948, е претърпял операция в "Пирогов“ на 29 март. Той вече е подал жалба в полицията.

"На 27 март вечерта бях отишъл на сауна в СПА-центъра на хотел "Рамада“ до Централна гара. В съблекалнята, която се ползва и от клиентите на фитнеса, влезе непознат мъж, който с разперени ръце тръгна към мен и въпреки че имаше откъде да мине, ме блъсна и отправи реплики от сорта: "Гледай къде стоиш, какво си застанал тука!“ Не реагирах и не казах и дума. След това, когато отидох при сешоарите, за да се подсуша и да си тръгна, същият умишлено ме удари с рамо. Обърнах се, за да го попитам какъв е проблемът, той ме удари и паднах. Две от рецепционистките, които работят там, минава по коридора и го дръпнаха. Аз не съм му посягал.

Спрях кръвта, потекла от носа ми и си тръгнах. Той се въртеше пред хотела. Дойде и ми се извини. Оправда се с това, че тестостеронът му бил висок. Тренирал муай-тай и не се сдържал… Не знам какво да си мисля. Често ходя в този СПА-център и е нормално да се притеснявам да не ме нападне отново или да пострада и някой друг. Категорично не го познавам този човек“, коментира Величков пред спортния всекидневник, малко след като бе изписан от болницата.

Той е потърсил лекарска помощ в "Пирогов“ на другия ден след инцидента, а на 29 март са го оперирали. Семейството на талантливия футболист също е в шок след случилото се и се надява на бърза намеса от страна на МВР, за да се установи и санкционира нападателят.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Почина актьорът Матю Пери
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: