Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Несрин Узун проговори за ареста на Митьо Очите и връзката му с Бенчо Бенчев: Станахме жертва на добротата си!
Автор: Екип Ruse24.bg 15:14 / 07.08.2018Коментари (6)1907
© Ruse24.bg
Бившият депутат от ДПС Несрин Узун разказкри на извънредна пресконференция, която продължава и в момента, подробности за злополучното посещение в Истанбул, предава репортер на Burgas24.bg от мястото на събитието. Той проговори за връзките между него, зам.-председателя на ОбС-Бургас Бенчо Бенчев и Димитър Желязков.

"Станахме жертва на изключиталната доброта, която носи в себе си моят добър приятел Бенчо Бенчев. Попаднахме на място и в ситуация, в която беше задържан български гражданин, издирван от Интерпол. Истината е, че бях помолен от Бенчо да запазя на негово име хотел в Истанбул. Тогава бях в среща, не сме коментирали нищо повече. Искаше 3 стаи. Познмаваме се от 15 години, посещаваме често Истанбул. За съжаление в последните години се налага често да го посещаваме и заради неговото здравословно състояние. Резервирах стаите и това е“, започна разказа си Узун.

Той категорично отрече да е отсядал в хотел "Рамадан“. По думите му, е бил в друг квартал на Истанбул, срещнал се е на вечеря с Бенчев, след което го е откарал до хотела. Когато се прибрали, видели, че Димитър Желязков е арестуван.

"Бяхме помолени от турските власти да отидем до полицейското управление за изясняване на ситуацията. Не сме били задържани. Оказах им съдействие, защото говоря турски език и превеждах. Многократно повториха, че не сме арестувани. Казаха, че българските власти са поискали да бъдем изпратени за изясняване на ситуацията“, заяви ексдепутатът.

Той добави, че здравословното състояние на Бенчев рязко се е влошило и призова за повече толерантност.

"Не знам дали знаете, той е инвалид 55%. Моля за милост към него, защото здравословното му състояние е много тежко“, заяви Узун и подчерта, че няма да отговаря на повече въпроси, защото не иска да пречи на следствието.

Вижте цялата пресконференция в нашето видео!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БСП и ДПС са една партия.Просто рязаните са във филиала за "права" и свободи.Кога наемат стаи с к*Вите си са много ербап...като се насерат и се инвалидизират.Бенчо вместо да се лекува в Бургаски минерални бани или Поморие ходи в Стамбул.Понеже доРгаря Узун има връзки.Майка ви да и*а червеногъзи наркотрафиканти.Зърнопроизводството е само парлама.Всичко е наркотици и проституция.
+2
 
 
ПРОСТЕТЕ ЛЮБОПИТСТВОТО МИ,НО 95 ПРОЦЕНТА ИНВАЛИДНОСТ НЕ ОЗНАЧАВА ЛИ ЧЕ МУ РАБОТЯТ САМО ДВА ПРЪСТА НА ЛЯВАТА РЪКА ОТ ВСИЧКИ ОРГАНИ В ТЯЛОТО???
+3
 
 
Адвокатът му доста е преиграл с инструкциите!
на 07.08.2018 г.
+4
 
 
А ва аркадаш узун, казваш бенчо 95% инвалидност. Кък тъй ва аркадаш узун са дигат такива палати и са върти такъв бизнес с тая инвалидност ва аркадаш узун, ай ся ти ма светни. Ашколсун, чок тешакю.
Aнонимен
на 07.08.2018 г.
+5
 
 
Стига лъгахте бе !!! Нали сте минали границата с бус на Бенчо Бенчев и в този бус сте били всички заедно със " Очите"
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: