Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Новаков: Край на опашките и дългото чакане на границите ни! През април ЕП ще се произнесе по идеята ни за 60 секунди за обработка на камиони
Автор: Цоня Събчева 16:49 / 29.02.2024Коментари (0)1031
©
През април месец Европейският парламент (ЕП) ще се произнесе по нашата идея за това 60 секунди да бъде максималното време за проверка на тежкотоварни камиони по граници, с което да се намалят опашките или най-малкото да облекчим малко работния процес на тези хиляди момчета и момичета, които са по пътищата на Европа и с дни чакат по европейските граници, за да могат да доставят стоката, за която са били наети. Това заяви за Аудиокаста "Това е България" на "Фокус" евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков относно въвеждането на общоевропейски стандарт от една минута за обработване на тежкотоварните камиони по вътрешноевропейските граници.

По думите му тази идея  е напълно изпълнима и това ще бъде изключителен завършек на мандата, ако през април ЕП я одобри и в резолюция обяви решението си, че по вътрешните граници на Европейския съюз, без значение дали си в Шенген или не, този стандарт трябва да бъде спазван, за да се осигури достатъчно персонал, достатъчно техника, която да позволява за 60 секунди всеки камион да бъде проверяван.

Запитан дали ще има нови моменти в изборната кампания за Европейския парламент, Новаков отговори, че със сигурност този път тя ще бъде много различна. Той смята, че Европа завива надясно и, че очакванията са крайнодесните в Европейски парламент да увеличат своя брой. "Аз искрено вярвам, че ЕНП ще има повече от депутатите, които има в момента, предполагам около 200, което за мен е положително, защото имаме нужда малко да балансираме тази ултралиберална, изключително левичарска зелена утопия, която заля целия Европейски съюз", добави евродепутатът.

"Хиляди трактори са блокирали Брюксел в момента заради това, че Зелената сделка има непосилни изисквания към средното домакинство в ЕС. И аз вярвам, че това, което се случва в момента, е по-скоро нещо положително и би помогнал на Съюза да бъде обърнат към хората, а не институциите да бъдат самодостатъчни и да гласуват правила, които единствено създават допълнително бюрокрация и остават неразбрани за хората", заключи Андрей Новаков.

Още по темата: общо новини по темата: 472
19.04.2024 »
18.04.2024 »
18.04.2024 »
18.04.2024 »
18.04.2024 »
15.04.2024 »
предишна страница [ 1/79 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: