Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ново в Bwin Онлайн - Създай залог
Автор: Екип Ruse24.bg 10:55 / 07.05.2020Коментари (0)1392
©
Австрийският букмейкър Bwin е сред най-реномираните сайтове за спортни залагания. Компанията винаги се стреми да изненада потребителите си с иноватини функции за спортните залагания. Вече може да откриете в Bwin спортни залози опцията Създай залог, която ви дава възможност да създадете залог по ваш избор на футболно събитие. По чуждите букмейкъри може да срещнете тази функция и с името Bet Builder. Самото и име на английски говори за това какво предлага – изграждане на залог.

Директно на началната страница на Bwin ще видите бутон "Създай залог". Гигантът в спортните залагания е вмъкнал тази секция в лявата колона с основни менюта в своя сайт. След като кликнете на опцията, ще се покажат предстоящите мачове в тиража на букмейкъра. Bwin никога не оставя своите потребители без футболни двубои, дори да се налага да предлага на играчите мачове от Корея, Никарагуа или дори аматьорски футбол. След като видите събитията за създаване на залог, може директно вдясно да кликнете на бутона за изграждане на залог. Ще видите информация какво всъщност представлява опцията, но вас ви интерсува да започнете да създавате залога си. Затова е нужно да цъкнете на бутона "Създай залог сега". Естествено, трябва да сте влезли в профила си, за да може да създадете залог и ако в момента не сте логнати в букмейкъра bwin, то ще бъдете подканени да го направите.

Много опции на футбол може да се комбинират в Създай залог

Сега ще ви запознаем и как точно се създава залога в Bwin и какви опции може да вмъкнете в него. Основно правило е, че може да комбинирате само едно футболно събитие. Към момента създаването на залог е налично само за футболни срещи и не може да кажем дали ще има подобна опция на баскетбол, тенис, волейбол и т.н.

Когато натиснете на бутона "Създай залог сега", ще се заредят пазарите на футболната среща. Да кажем, че сте избрали да създадете залог на мач от Висшата лига между Ливърпул и Тотнъм. В такъв случай вие ще видите пазарите за кой ще спечели мача като основни, а по-долу ще има и пазари за гол/гол, брой корнери за отбор, кой ще отбележи гол и т.н. Това са залозите в секцията Популярни. Освен това има раздели със залози за Мач, отбори и Играчи. Налични са още опции за залагане като колко точни картони ще има, първо / краен, голмайстори, играч да получи картон и др.

 

След като се запознахте с популярните опции за залагане във функцията създай залог, остава да разберете как точно работи. Когато изберете дадена опция (за целта трябва да цъкнете върху нея), ще се формира и вашия талон за залагане. Най-долу на екрана ще видите надписа "Моите селекции". Там се отчитат избраните от вас залози. При прибавянето на всяка една селекция, коефициентът се актуализира и се увеличава. За избирането на селекция е нужно да цъкнете на "Добави селекция“. Например за мача между Ливърпул и Тотнъм решавате да заложите на опциите, че Ливърпул ще спечели, над 2.5 гола в мача и Мохамед Салах да вкара гол в срещата. С всяка избрана селекция, коефициентът ви в създай залог ще бъде по-висок. Без тази нова функция на bwin няма как да комбинирате подобни опции от един футболен мач, така че "Създай залог“ е много полезен за играчите.

През уикендите винаги има много футбол в букмейкъра Bwin. Ще откриете доста срещи в тиража на букито и за всички тях може да използвате новата функция за създаване на залог. Не виждаме да има ограничение за използване на bwin бонус нов играч за тази функция, което е още по-добрата новина за играчите. Можете да изградите залози на конкретно събитие и да направите залог с вашия бонус на висок коефициент, с което да спечелите голяма печалба.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: