Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Общото между медицината и сладкарството: Анастезиолог създава дизайнерски торти
Автор: Екип Ruse24.bg 16:50 / 29.12.2021Коментари (0)426
© Нова Нюз
Анастезиологът д-р Мария Шик създава дизайнерски торти в свободното си време. Тя работи в една от най-тежките области на медицината - кардиохирургията.

"Създаването на една торта стимулира фантазията ми и любовта към приказното, необичайното, желанието да видя красивото във всичко", сподели д-р Шик за "Социална мрежа" по Нова нюз.

За нея идеята на тортата е да изтъкнеш най-хубавото за някой рожденик, пасаж от книга, епизод от филмче.

Признава, че нейната страст към сладкарството идва и от майка й, която винаги е правила сладкиши и торти. След това започва да прави и торти за децата си, а по-късно и за колеги.

Д-р Шик трудно съчетава медицината и правенето на торти, защото и двете изискват време и съсредоточаване и концентрация, но успява да достигне баланс, като понякога едното взима превес над другото.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: