Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ограничава се движението на тежкотоварни автомобили от 30-ти до 47-ми км на АМ "Хемус"
Автор: Цвети Тончева 18:41 / 23.11.2023Коментари (0)383
©
Утре - 24 ноември, от 14 ч. до 20 ч. и в събота /25 ноември/ от 8 ч. до 11 ч. ще бъде ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 т от 30-ти до 47-ми км на АМ "Хемус“ в посока Варна, съобщават от пресцентъра на АПИ.

Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут при 30-ти км на АМ "Хемус“ по пътна връзка "Витинска река“, ще продължава по път I-1 София – Ботевград и път II-17 до пътен възел "Ботевград“ при 47-ми км на АМ "Хемус“. При необходимост, в зависимост от метеорологичните условия и трафика, движението на МПС над 12 т ще се пренасочва и от пътен възел "Правец“ /при 52-ри км/ по път I-3 Ботевград - Ябланица и ще се връща отново на магистралата при пътен възел "Осиковска Лакавица“ /при 60-ти км/.

Временното ограничение в движението е за оптимизиране на трафика по автомагистрала "Хемус“ в района на тунелите "Топли дол“ и "Правешки ханове“ преди предстоящите почивни дни. 

В неделя /26 ноември/ от 14 ч до 20 ч. ще бъде ограничено движението на тежкотоварните автомобили над 12 т от 60-ти до 52-ри км на АМ "Хемус“ в посока София. Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут от пътен възел "Осиковска Лакавица“ /при 60-ти км/ по път I-3 Ботевград – Ябланица и ще се връща на магистралата по пътен възел "Правец“ /при 52-ри км/. При необходимост, в зависимост от метеорологичните условия и трафика, движението на МПС над 12 т ще се пренасочва и от пътен възел "Ботевград“ /при 47-ми км/ по път II-17 и по път I-1 София – Ботевград до пътна връзка "Витинска река“ /при 30-ти км/ на АМ "Хемус“.

Агенция "Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и указанията на служителите на "Пътна полиция“, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: