Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Още един разказ за черното Lamborghini по "Тракия": Реактивен самолет, призрак!
Автор: Стойчо Генов 14:50 / 18.09.2021Коментари (0)743
©
Илюстрация
Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже за неприятна и твърде опасна негова "среща" с черното "Ламборгини". Даваме му думата сега:

Здравейте! Преди дни прочетох материала ви "Черно "Ламборгини" изкара акъла на пътуващите по АМ "Тракия" с безумно поведение". Нямах и представа, че и на мен може да се случи подобно неприятно изживяване. Да, то наистина стана факт и затова искам да ви разкажа за инцидента.

"Срещата ми с черното "Ламборгини" стана на магистрала "Тракия“, малко след Стара Загора в посока Бургас. Карах с нормална скорост, около 130-140 км/ч. Пред мен имаше два тира и започнах да ги изпреварвам. Естествено, преди това видях, че зад мен нямаше други автомобили.

Когато вече бях на средата на първия камион, видях в далечината как едно черно нещо приближава с бясна скорост към мен. Такава скорост, че аз все едно бях спрял. Залепи се зад мен, буквално на два пръста зад бронята ми. Почна да свири и да дава къси-дълги - все едно колата ми ще тръгне по-бързо. Отвсякъде това си бяха животозастрашаващи действия - аз няма накъде да свия вляво или вдясно.

Когато изпреварих камионите и се върнах в средната лента, той се изравни с мен и изведнъж тръгна надясно, сякаш да ме притиска на платното. Колата му беше с тъмни черни стъкла и не видях мъж ли е, жена ли е. Но поведението му беше плашещо заради скоростта, с която се движеше. Аз досега такова нещо не бях виждал, въпреки че имам близо 15 години стаж като шофьор.

Съжалявам, че нямах видеорегистратор, за да видят хората за какво става въпрос. Не успях дори да го снимам с телефона, защото изчезна толкова бързо, все едно беше реактивен самолет, призрак. Не видях и номера му.

Явно законът и органите на реда са безсилни пред водача на спортната кола, но нека той не забравя, че когато е на пътя, носи отговорност за живота и здравето на всички участници в движението! А при инцидент с подобна скорост парите, простотията и арогантността, с които разполага, може и да не му помогнат"!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: