Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
От партията на Слави: Дори комунистите на Жан Виденов едно време не постъпиха по този начин
Автор: Екип Ruse24.bg 15:27 / 02.09.2020Коментари (68)1066
©
Трети експертен антикризисен кабинет означава управление на ГЕРБ и на статуквото, коментира в интервю за предаването “12+4" Тошко Йорданов, заместник-председател на партия “Има такъв народ".

“Статуквото е негласна коалиция между ГЕРБ, Обединените патриоти и Марешки, който се чуди как да се върти във всички посоки едновременно, твърдейки, че е независим и подкрепяйки в същото време това управление. Още повече, че Мустафата (бел.ред Мустафа Карадайъ) каза, че трябва да е с премиер, излъчен от най-голямата политическа сила, което е ГЕРБ. Това е отвратително като политическо поведение", допълни Йорданов.

За освобождаването на Росица Кирова - областният координатор на “Има такъв народ" във Видин, заради това, че се качи в джипа на Бойко Борисов, Тошко Йорданов заяви:

“Тя е достатъчно голям човек, със самочувствие, опит и мозък в главата. След като е взела някакво решение, което тя има пълното право да направи, защото е свободен гражданин, но нарушава правилата на партията в която е, ние от друга страна сме в пълното право да постъпим така, както е уставът и целите ни. Нищо страшно не е станало".

Според Йорданов по-големият проблем на обществото в момента са “окопалите се в Партийния дом псевдодепутати":

“Вие спомняте ли си през всичките години назад управление имало ли е друга власт, която така отчаяно да се е вкопчила в депутатските банки и да отказва да си тръгне. Дори комунистите на Жан Виденов едно време не постъпиха по този начин. И разликата е, че в момента ни управляват мутрокомунисти, криминални елементи с комунистическо минало".

“По-унизително НС ние не сме имали", беше категоричен Йорданов.

За евентуални бъдещи политически коалиции Тошко Йорданов каза, че е много рано да се правят прогнози. 

“Това, което е пределно ясно, е, че управление с ГЕРБ, ДПС и БСП не е възможно. Абсурдно е да се управлява с мафията".

Йорданов каза, че както той, така и останалите членове на партията ходят на протеста, но не развяват партийни знамена, защото “това е протест на гражданите и исканията са граждански".

Още по темата: общо новини по темата: 2611
11.10.2022 »
08.06.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/436 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А как постъпиха бе мушмороци... Ставате все по жалки, подмазвайки се на инвалида чичка чалгар.. Сценаристи вие достойнство имате ли.... Мишоци сте. е.. е.. е.
0
 
 
Всеки ден се убеждавам че сте шаика идиоти. Жалко.
0
 
 
Ей търсите под вола теле! Независими или партии подкрепят идеи и смислени закони.Това не означава че са в коалиция.Правите хората на идеоти.
0
 
 
Хайде, още малко и ще слушаме Химна в ритъм 7/8
+1
 
 
Обърнете внимание на факта, че идеологията на американските демократи е по същество неотроцкизъм. Перестройката в България бе режисирана от Андрей Луканов, който е класически троцкист. Номенклатурата се разцепи на две. Лукановисти и живковисти. През 1989 г. на власт в България бяха инсталирани лукановистите. ГЕРБ бе реванш на живковистите. Днес лукановистите отново искат да заемат властови позиции. Ако някой вижда в днешните събития битка между политически партии или различни политики, то не е в час. Или още по-зле. Не е от същото училище. В тази поредица от размисли Нинова е своеобразен "меч" и реванш на перестроечната лукановистка номенклатура, която наказа предишните ръководни кадри на БСП затова, че започнаха да я пренебрегват. Основна причина да бъдат демонизирани от Нинова и изхвърлени с легендата за пред "полезните идиоти", че партията се подмладява. Един поглед върху състава на сегашното ИБ на БСП и ще установите "подмладяването" в лицето на някои... около 80 годишни персони, участници в перестройката.
0
 
 
Млъкнете, нямате право да се гаврите с хората. Всички видяха на чия страна сте. Дано никой не гласува за вас, добре, че навреме ви разбрахме!
0
 
 
Слез и си прибери версиите господи
0
 
 
По им прилича кандидати за Карлуково!
0
 
 
Софийския зоопарк са си изтървали егземплярите
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Мартенски музикални дни 2024
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
Строежът на АМ "Хемус"
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: