Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Отвлечената Виктория от Добрич няма да съди насилника си
Автор: Екип Ruse24.bg 17:27 / 08.11.2019Коментари (0)903
©
18-годишна Виктория от Добрич, която през лятото на миналата година бе  отвлечената и държана 20 дни в плен, не желае да предяви граждански иск срещу похитителя си и да бъде конституирана като частен обвинител в производството. Това съобщават от Окръжния съд, съобщава Про Нюз Добрич .

32-годишния Мирослав Дяков е обвинен в извършването на три престъпления – противозаконно лишаване от свобода, причиняване на средна телесна повреда и държане на наркотици с цел разпространение. В продължение на 20 денонощия – от 3 до 24 юли 2018г., той държал девойката против волята й в обитавания от него апартамент в Добрич, което е извършено по мъчителен и опасен за здравето й начин. Според обвинението, в същия период той причинил на потърпевшата средна телесна повреда, изразяваща се в причиняването на тежък анемичен синдром, който е представлявал разстройство на здравето, временно опасно за живота й.

Припомняме, че ученичката от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина бе открита в дома на 32-годишния дилър. Тя бе обезобразена от бой и гаври, държана 20 дни без храна и вода, постоянно дрогирана  с три вида наркотици, горена с цигари.Тогава дългогодишни лекари споделиха, че никога досега не са виждали такова зверство. Детето бе прието в болницата силно измършавяло. Нивото на хемоглобина му бе 35 при норма минимум 120. Според медиците, Виктория бе на ръба на живота.

Мъжът е обвинен и за това, че през периода от 23 март до 24 юли 2018г., при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – марихуана и амфетамин, на обща стойност 80.10 лева.

Мирослав и неговият защитник са поискали процесът да премине по реда на съкратеното съдебно следствие  – с признаване на всички факти и обстоятелства, описани в обвинителния акт. Делото е насрочено за предварително изслушване на страните по реда на съкратената процедура за 29 ноември 2019г., от 9.00 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 2
24.08.2020 »
26.07.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: