Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
ПП и ДБ се обединяват за изборите?
Автор: Екип Ruse24.bg 09:25 / 28.07.2022Коментари (5)622
©
Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов се обяви за предизборна коалиция. В студиото на "Здравей, България" по NOVA той посочи, че трябва да бъде показано голямо обединение, не само между ДБ и "Продължаваме Промяната" на фона на четвъртите избори, които предстоят в рамките на месеци.

"Трябва да привлечем всички останали фигури, които запазиха духа на протеста. Трябва да се отнесем сериозно към това предложение. Има граждански организации като БОЕЦ и "Правосъдие за всеки". Трябва да потърсим всички онези наистина знакови лица и граждански брандове", е неговото мнение.

Обединението, по думите му, изначално трябвало да покаже амбиция за голямо мнозинство на базата на диалог. "Голямо мнозинство се прави от хора, политици, които могат да покажат отговорност, да оставят партийния егоизъм пред вратата и да могат да си говорят. Нещо, което досега не можахме да направим", подчерта Иванов.

Той посочи, че "Демократична България" е била готова да не излъчи собствени министри в нов кабинет в името на това страната на има правителство, а формулата да бъде сменена.

"Бяхме готови да направим този жест. Беше въпрос на добра воля, на отрезвяване, на уплах, ако искате. Аз не виждам достатъчно уплашени хора в парламента. А трябва да виждаме хора, които имат здравословен страх от това, което идва за страната", добави той и уточни, че не става въпрос за страх от избори.

По думите на Иванов предстоят тежки кризи, внесени отвън. "Това, което се задава, е най-тежката комбинация от кризи, която нашата генерация е виждала. Нека не подценяваме това нещо. Според мен трябваше да ни е обхванало едно здравословно ниво на страх. Ако това беше се случило, можеше да намерим работещи формули. Изискваше се отговорност малко да надскочиш себе си", добави той.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще се обединяват с БОЕЦ чийто лидер се снима нахилен по кабинетите на Бойко и Цветан Сръбския и е изгонен от ГЕРБ за крадене от партийната каса!??! Евала ристе евала! До един сте поплювковци и само да ви замирише на пост си давате г*за.
0
 
 
МАЗНИК КЛЮНОВ, НИКОЙ НЕ ТЕ ЩЕ ИЗМЕТ ТАКАВА
0
 
 
Ристье с тоя клюн си все в засада мари майка.Сега за да не останете валат ти ония Дудукян Хаджията Мая общата и всякаква друга паплач ще се надупите на всеки само да сте в парламента.Такива бооооклуци не трябва даже и да минават покрай парламента
0
 
 
Има надежда за прогресивните хора в България, а соц-носталгиците, русофилите и Гербавите мафиоти да свикват с Новите реалности!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: