Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Пенсията вече може да бъде получавана в EasyPay, двойни пенсии ще се раздават през лятото
Автор: Екип Ruse24.bg 09:18 / 06.07.2020Коментари (0)817
©
Месечната пенсия вече може да бъде получавана в EasyPay. Tова е възможно само с попълване на едно заявление в най-близката каса. Прехвърлянето се извършва чрез договор между ЕasyPay и НОИ, което улеснява заявителя. Така навършилите пенсионна възраст могат да избегнат попълването на излишни документи, да не посещават физически съответните институции и да си спестят чакането на опашки.

Пенсията се получава по безплатна карта и сметка (IBAN), която се издава за минути - няма такса за издаване, поддръжка и закриване. При постъпване на пенсията в сметката се получава безплатно известие. Всеки притежател на картата има възможност за две безплатни тегления от банкомат месечно, а при пазаруването с нея в търговските обекти няма такси. Това улеснява пазаруването и използването на средствата по предназначение без излишни разходи. Могат да се правят бързи и сигурни преводи от страната и чужбина.

Картите оперират в националната картова и платежна среда на Борика АД под марката Bcard, лидер в предоставянето на услуги за банковия сектор. Това дава допълнителна сигурност на ползвателите, че паричните им постъпления са защитени според предвидените по закон финансови разпоредби.

Освен удобство и спестяване на пари и време, за периода 1.07. - 30.09.2020 г., всеки месец ще бъдат удвоени 10 пенсии. Всеки, който е подал заявление за получаване на пенсия по картата на EasyPay участва автоматично на томболен принцип и има шанс да е сред късметлиите. За три месеца ще бъдат раздадени общо 30 пенсии.

"Всеки от нас би искал да се чувства добре на всяка възраст и да посвещава времето си на любими хора, места и развлекателни събития – тези неща, които дават пулс на живота и го изпълват със стойност във всеки един момент. Хората на пенсионна възраст искат да се наслаждават на свободното си време, да спестяват без особени усилия и да прекарват повече време с близките си. Сега това е по-лесно и може удобно да разполагат със собствените си средства, без да се притесняват за тях. Така човек е щастлив и е свободен да бъде себе си.“, споделя звездата на българската поп музика Йорданка Христова, която бе поканена да тества картата на ЕasyPay като ценител на живота и стойностните творения.

За още по-голяма сигурност и информираност пенсионерите могат да следят наличностите в сметката си във Вайбър. Това е решение, което цели да осигури комфорт за по-възрастните хора, които вече имат навика да общуват в платформата, а сега могат да получават и информация за средствата си по всяко време. Потребителите могат също да печелят парични награди от 1 до 50 лева, когато пазаруват с картата и завъртят Колелото на печалбите във Вайбър. Механизмът е лесно разбираем и позволява интуитивно да се участва за наградите. Спечелените суми се превеждат директно в сметката и се превръщат в допълнителни лични средства.

Картата не позволява плащане в интернет, което я прави сигурна, а в допълнение на това, всяко плащане и теглене се потвърждава с ПИН код.

Както бъдещите, така и настоящите ползватели на картата, които вече получават пенсиите си в нея, имат гарантирана сигурност. В случай на възникнала загуба или кражба на картата, преиздаването ѝ отнема само минути.

За повече информация относно касите, в които може да бъде заявена безплатната карта за пенсия: https://www.easypay.bg/site/?p=offices_list_ezp






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: