Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Петков за Борисов: Слушам го как говори, че при него било по-евтино! Плюят ни, защото ги е страх
Автор: Васил Динев 10:34 / 07.06.2022Коментари (52)529
© Plovdiv24.bg
"Слушам всеки ден Бойко Борисов да говори как по негово време всичко било по-евтино! Нищо не може да направи, ако сега бе на нашето място!" Това съобщи в Садово преди минути премиерът Кирил Петков, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Истината е че се справяме горе-долу добре! Имаме 4,5 процента растеж на икономиката, и то в една от най-големите кризи! Инфлацията е вносна и тя идва от цените на енергийните източници и храните.

Плюят ни едни хора, които знаят, че ако останем, ще влязат в затвора. Има и външни фактори, които искат това правителство да падне. Има и хора, които са били на хранилка и сега се притесняват, че ще им я спрем. Това е негативна пиар кампания".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Плюят ни едни хора, които знаят, че ако останем, ще влязат в затвора. Има и външни фактори, които искат това правителство да падне. Има и хора, които са били на хранилка и сега се притесняват, че ще им я спрем. Това е негативна пиар кампания".
0
 
 
Чета ,че Елестарчо коментира. За чий избяга от Русия бе к**во ?
0
 
 
КИРО ПРОСТАКА Е ЛЪЖЕЦ И ШАРЛАТАНИН!ВСИЧКО ПОСКЪПВА,ИНФЛАЦИЯТА ЯДЕ ПАРИТЕ И НА ИДИОТИ КАТО *МИЛЕН ПОПОВ*,но най-хубавото в случая е,че киро лъжеца го навря голям на ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ,ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО!БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ,ПРОСТАЦИ-ПРУТЕСТЪРИ!?!
0
 
 
*След вчерашното увеличение с над 18%: от утре токът за бизнеса скача с още 8%* - нащо да кажеш,пе*ал просташки *милен попов*?Ако искаш,мога да ти го навра това увеличение отзад,за спомен от *хубавото време сега*,пе*ал нещастен!
0
 
 
миленчо,боклуче просташко протестърско,благодарение на ГЕРБ и Борисов такива сополи като тебе все още живеят добре със запасите от *мозното*!Изнасяй се ти,сопол просташки,ходи се наври на майка ти в *палатката* ако искаш,че от такива тъпи животни сме на този хал!
-3
 
 
Тука само герберски подлоги, мършите се продавате за 20лв. няма да се оправи тази държава близките 10 години който иска да я управлява, ама тъпите Ви глави да си мислите че ако герб бяха на власт и искуфелия бойко щеше да е по-добре жестоко се лъжете. Живеете в измислен свят в който нищо не правите чакате само на готово, и когато другите около вас имат повече или са постигнали повече се ядосвате и почвате да вините държавата, ами в която и държава да сте като сте мързели и чакате само на измами и помощи без нищо да правите пак ще сте ан това дередже ако не и по зле. Майната Ви на всички малоумници дето гледате през призма и пишете тъпотии само и само да има нещо, болните Ви мозъци не могат да асимилират нищо дори и това което пишете но... Напускайте държавата заедно с всички манговци ходете в Германи или Англия да прислугвате и да берете малини и не мислите кой управлява тука.
+3
 
 
На Борисов може само да му миеш краката и после да пиеш водата шльоко.Когато стигнеш една десета която е направил Борисов тогава може да решаваш той дали ще се справи в тая ситуация.Галфон.Добре че те намрдаха да станеш премиер иначе още щеше да помагаш на жена ти да правите козунаци.Абдал
0
 
 
Съвсем скор ти ще си търсен с международна червена бюлетина,ако преди това не те окошарят в Софийския централен,българо-канадски мелез!
0
 
 
На Борисов може само да му ядете лайната,нещастници от пп - ПЪЛНИТЕ ПРОСТАЦИ,а също и лайнявите тролчета писали по-долу като циганина *илисера*!Самите ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ признаха за висока инфлация,нормални икономисти казват,че реално е по-висока,а КИРО ЛЪЖЕЦА пак лъже и маже!ПРИ БОРИСОВ БЕШЕ ПО-ЕВТИНО И СЕ ЖИВЕЕШЕ ПО-ДОБРЕ,смрадливо копеле,син ана агент на ДС!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: