Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Пиарката на Петков към Сийка Милева: Браво, Сийче! С днешната си изява напълно заслужи титлата най-достойна
Автор: Екип Ruse24.bg 16:14 / 07.04.2022Коментари (6)567
©
Пиарката на премиера Кирил Петков реагира бурно след брифинга на прокуратурата днес. 

Припомняме, че днес говорителят на главния прокурор -  Сийка Милева даде изявление пред журналисти във връзка с образувано досъдебно производство за закана с убийство на магистрат от Специализираната прокуратура.

Публикуваме, без редакторска намеса, написаното от Диана Дамянова на страницата й във Фейсбук:

"Мила ми Сийке,

Камък ми падна от сърцето, като те видях! Че си бях помислила, да не си болничка нещо, или пък да не би онази чибурашка с каскетчето да те е санкционирала нещо.

Ама, защо бе миличка, все на теб се падат най-трудните задачки, тези от типа неизпълними. Пък после глупавка си била, русичка си била, не си била била ставала / за кое впрочем? щото за някой неща напълно си ставаш/.

Ама така , като ти тръгне наобратно, после иди се обяснявай, че нямаш сестра.

Та днес, скъпо ми съкровище, ти се наложи да направиш един стейтмънт /изявление/, дато си три от три. В смисъл има три твърдения, които точно и трите не са верни.

Та да минем по същество.....

Ако твърдиш, че в шкафчето на важен ваш съдеец са намернени харии със заплахи и куршуми....?

Ама скъпо ми Сийче, и децата знаят, че до кабинета на този ваш важен съдеец се стига от строго охраняван вход, със специална карта /на практика този кабинет на този уважаван ваш съдеец е непристъпен/ освен от него съмият. Ама тогава пък ще трябда де се усъмним в раздвояване на личността, което не знам дали не би попречило на изпълнението на спец служебните му задължания. Въпреки, че като следя теб и онази другата мъжката чибурашка – не, не ви пречи!

От друга страна нараства в мен питането: Абе вярно ли е , че това отдавна работещо по вашите спецпоръчки лице, към този момент няма нито една осъдителна присада? Щото , ако е така, както си мисля, че е , то кой по дяволи би заплашвал този мил чибурашковец , като неговото име е свято за престъпния свят и неговата дейност е никому непопречила.

Пък накрая се питам, вие скъпа ми Сийке, от колко години насам опазвате това свещенно лице и го държите със собствена охрана и ако е вярно, че това не е от вчера – то ще означава , че този достоен наследник спецмъж е бил заплашван и по -рано. Но ти, като едно мило момиче си ни го спестила.

И ми се ще да те попитам, ненагледна моя, дали пък да не поискате от някого /НСО,БНБ,БНТ,ЖЕНСКИЯ ПАЗАР.../ данните от камерите, че това би ускорило процеса /ако такава мисъл ви минава през ума/.

Иначе механизмът е ясен – проникваш в личния вход, отваряш личният шкаф /абе там вие не си ли държите там само кюлчетата?/ на охранявано от години лице и те така слагаш заплаха в него.

Браво, Сийче! С днешната си изява напълно заслужи титлата най-достойна от достойните и най-неприкосновена от неприкосновените пазители на най-скъпото на народа.

А, само да попитам колко струва, скъпоо ми Сийче, таз охрана от години на един човек дето, има нула осъдителни присъди и също така, не е ли време и на теб, скъпа Сийке , да ти сложат една охранка? Шото така си малко, като една Червена шапчица, сама пред страшния , страшния вълк.

И баба ти, де", написа във Фейсбук си Дамянова.

Още по темата: общо новини по темата: 2
07.04.2022 »
07.04.2022 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.04.2022 г.
0
 
 
Еваси простата тая.
0
 
 
Това ли е най-добрият ПР в България достоен за А отбора? Този махленски тон ли е върха на ПР-ското изкуство? На фона на тази Ива Николова от оная помия ПИК е направо за Пулицър.. Акъла ми не го побира що за дебил е Киро.
Aнонимен
на 07.04.2022 г.
+4
 
 
Не съм защитник на специализираната прокуратура, нито на главния прокурор, но този текст дразни с правописните грешки и махленския тон, с който вероятно се цели уязвяване на опонента. Получил се е грозен текст вместо аргументирана критика
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2022/2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
Искат закриването на въглищни централи у нас
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: