Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
"Пикадили" затваря супермаркет в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 12:56 / 12.01.2012Коментари (33)4671
© Ruse24.bg
Пикадили обяви стратегическите си планове за развитие и печеливш растеж, които включват редуциране на броя на обектите. Това е част от глобалната стратегия на Delhaize Group за оптимизиране портфолиото на компанията, чрез която общо 146 магазина с ниски показатели в САЩ и Европа ще бъдат затворени, а 64 - трансформирани.

В България през 2012 г. ще бъдат затворени 6 магазина Пикадили и Пикадили Експрес. Планът за действие включва следните обекти - пет супермаркета Пикадили /в Русе, Стара Загора, Ямбол, Варна - Пикадили Запад и Пловдив - Пикадили Полиграфия/ и един магазин Пикадили Експрес /в Пловдив - Експрес Пешеходен мост/. Пикадили Ямбол и Пикадили Експрес Пешеходен мост ще преустановят работа на 13.01.2012 г. До края на годината ще бъде закрит и форматът Темпо. В момента се проучват варианти за бъдещето на единствения хипермаркет под този бранд в България.

В резултат на тези действия 99 служители от Русе, Стара Загора и Ямбол ще бъдат освободени. На служителите от Пловдив и Варна ще бъде предоставена възможност за преместване в други обекти на компанията в съответния град.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В Пловдив не се развиха така, както във Варна! Нещата им не са подредени и е една мрачна светлина с тъмни тонове, който те убиват и отблъскват. Цените им са почти същите спрямо другите магазини, но има цени, който те довеждат до смях:) Жалко за персонала
+1
 
 
Изобщо не ми харесват тези магазини- скъпо е , стоката е застояла.. ужас.Вече се преориентирах почти само към българските вериги- Триумф, Лекси. Радвам се, че и други хора мислят като мен. Жалко обаче за хората, които ще останат без работа.
0
 
 
Да затварят, прекалено скъпо продават във време на криза, когато цените на всичко се вдига. А когато и за храна трябва да плащаме големи пари....????Тези големи вериги, дал господ много и различни, съсипаха дребния бизнес. Макар,че българската стока в повечето случаи е менте/бълг.манталитет да прецакаш другия/ и не дай бог да не се случи нещо лошо, но трябва да държим на нашето.
+2
 
 
На мен пък Пикадили ми харесва много. Вярно, малко по-скъп е, но затова пък е единствения магазин от този вид, в който ми е приятно като вляза. Била е отврат, в Кауфланд се чуствам като в огромен склад където мирише на мокри плодове и зеленчуци. Карфур все още ми е странен и рядко влизам там. В Лидъл съм пазарувал веднъж и след това не пожелах да се сдобия повече с техните марки продукти. Пени е под всякаква критика, наред с Т-Маркет.
+2
 
 
с такива цени.....може и други вериги да започнат да затварят.....
+6
 
 
Те трябва да си затворят всички магазини,не само тези.След тия измислени рекламни кампании,дето лъжеха хората да се редят в ранни зори за по-евтини неща,а после се оказваше,че въобще ги няма в магазина..... И по този начин не накараха хората да купуват. ДА ГИ НЯМА! Аз специално,нямам нужда от тях.Не са ми симпатични!
Aнонимен
на 12.01.2012 г.
+5
 
 
кое му е страхотното. надутите цени ли и застоялото месо
-4
 
 
Пикадили е страхотен магазин. Но един е достатъчен, този в Мола.
+10
 
 
Затварят защото некой не купува оттам. Прекалено е скъпо. А и магазините до полиграфията и на пешеходния мост просто не са на подходящи места. Този до полиграфията няма как да се бори с близкия Карфур, а на пешеходния мост - за него дори бях забравила, сега като стана въпрос се сетих че и там има. То и там има друг супермаркет наблизо.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Хороскоп за деня
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: