Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Полицията с апел
Автор: Екип Ruse24.bg 11:48 / 25.02.2022Коментари (2)509
©
При получаване на телефонно обаждане с искане за пари под какъвто и да е предлог, незабавно потърсете контакт с Вашите близки, сигнализирайте на тел. 112, в най-близкото управление на МВР, съобщете на кмета на населеното място или на полицейския инспектор, отговарящ за района Ви! Такъв апел отправят от ОДМВР-София към всички хора.

Вчера жителка на Правец е станала жертва на телефонна измама.

Ето какво съобщиха от МВР:

71-годишна жена от Правец заявила в полицията, че е била измамена по телефона за голяма сума пари и златни бижута. Пострадалата разказала, че около 11.30 часа на домашния си телефон получила обаждане, в което спрямо нея били отправени закани и заплахи, като обаждащите се поискали пари, за да не ги осъществят. В същото време на мобилния й телефон се получило обаждане от непознат, който се представил за "инспектор Георгиев“. Мнимият полицай услужливо посъветвал стъписаната жена да изпълни исканията, да даде каквито пари и бижута има, като я успокоил, че с "колегите“ му следят бандитите изкъсо.

В резултат на масираната атака на измамниците жената оставила до кофата за боклук на тротоара пред къщата си близо 13 000 лева, четири златни пръстена, златна гривна и златен гердан. От спрелия малко по-късно пред адреса автомобил излязъл маскиран мъж, взел парите и бижутата, помахал и се оттеглил в неизвестна посока. Потърпевшата изчакала известно време и посетила лично районното управление, където потърсила "инсп. Георгиев“, в резултат на което разбрала, че е станала жертва на измама. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 209, ал.1 от НК.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
мий да събИрем пЪри да ги върнИм н ЖинатЪ Де.Дъ нИ стрЪда я!
0
 
 
Колко прост и жалък народ има в България.... ХАХАХА..... Някой си Георгиев ще ми каже, че следяли бандити.... Ми следи си ги бе, кеУеш..... ХАХАХА..... ХАХАХА.... Защо ти не дадеш 13 бона и да ги хванеш...???? Оставете вие пари до боклука..... И той бандита ще иде да рови в боклука нали... ХАХАХА.... Ако някой се обади за бомбЪ в парламента веднага е хванат от кой номер е звънял, на кой се води този номер, от коя клетка е засечен..... Само на терориститеее не могат да хванат номерата.... ХАХАХА.... Обадете се на Хорейшо..... ХАХАХА.... А тази баба явно малко е духалка на младини
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: