Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Политолог: Вече нямам думи какво става, постоянно имаме някаква българска излагация
Автор: Екип Ruse24.bg 09:38 / 14.05.2022Коментари (1)468
©
Хората не виждат светлина в тунела. Това предопределя негативни настроения. Това винаги влияе зле на развитието на държавата. Това каза пред БНТ политологът проф. Антоанета Христова.

"Зорлем путинисти правят българското общество някои политици. Българското общество не се дели по този начин“, смята тя. Според нея българинът е много адаптивен, той не е нито путинист, нито американофил. Той гледа как да се справи, независимо от сблъсъка на големите интереси“, посочи тя.

Има изключително комуникационен проблем между управляващите и работещите. "Вече нямам думи какво става. Стават едно след друго необясними действия. Чувството, че постоянно имаме някаква излагация, българска излагация, имаше период, в който постоянно се чувствах неудобно“, каза политологът.

"Всеки ден присъствието на правителството в държавата е опасно за държавата“, смята тя.

"Кирил Петков дойде от Щатите и каза, че ще прави проверка на "Балкански поток“. С какво беше свързан "Балкански поток“? Май Щатите не го искаха много?“, изтъкна тя.

"Естествено е идването на предсрочни избори в тази картина. Слабостта на управлението на кризите е видимо ежедневно“, посочи проф. Христова.  

Доц. Росен Карадимов, политически анализатор, от своя страна подчерта: "Защо в Европа инфлацията, привнесена от войната в Украйна, е 8%, а у нас – 20 и нещо? Това е управленският разговор“.

"На път сме да преживеем едно исторически уникално събитие – съвместен протест на работодателите, съвместно със синдикатите. Правителството успя да ги събере на едно място. Единственият министър, който успя да реагира адекватно на ситуацията, е Корнелия Нинова“, заяви той.

"В Европа овладяват инфлацията. В България започват да се подиграват и казват, че това са едва ли не социалистически мерки“, каза още анализаторът.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо има постоянно излагации?Защото ни управлява БАНДА ПРОСТАЦИ И КРАДЦИ,избрана от същите такива МАЛОУМНИ ПРОСТАЦИ - чистачи,метачи,берачи на полетата в Англия,*много учени и умни* идиоти!Лошото е,че ние,НОРМАЛНИТЕ И МИСЛЕЩИ ХОРА,срадаме заради тези БАНДИТИ И МОШЕНИЦИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Газови доставки
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: