Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Полудял съсед превърна живота на младо семейство в кошмар
Автор: Екип Ruse24.bg 10:06 / 22.02.2019Коментари (0)1058
©
Истински ад в столичния квартал "Гео Милев". В блок 26 вх. Б жителите биват тормозени от мъж с тесла, който се опитва да разбива вратите им вечер. Полина и Иван са семейство, което чака бебе. Жената е в 9-ия месец и са в паника от случващото се.

"Тази нощ нашият съсед, който живее под нас, казва се Пламен Киров, той не изглежда съвсем наред. Тази нощ буйстваше и псуваше. Това не му е за първи път. Нападал ни е два пъти с тесла", заяви Иван в ефира на Нова тв. "Не чуваме точно какви са заплахите", добави бременната дама. "Щял да запали блока, да ни убие. В 2 и половина през нощта една вечер с тесла опита да разбие вратата. Нямаме представа какво искаше. Със сигурност, след като иска да влезе в апартамента, едва ли иска да краде, по-скоро да ни убива. Преди време бяхме в чужбина, когато ми се обадиха да ни кажат, че пак този човек ни е разбил вратата - с тесла. Оправданието му беше, че го били преследвали, а той чувал шумове", разказа Иван.

Този човек живее сам, никога не отваря на никого. Има човек, който се грижи за него - идва през уикенда, но не му е роднина", разкри Полина. Потърпевшият даде кратко описание на тормозителя: "Пламен Киров прилича на отшелник. Затворил се е в апартамента си, има всякакви клошарски неща, не излиза от жилището си. Той не е освидетелстван, няма настойник, няма и роднини. Черно на бяло до този момент сме пуснали 2 официални жалби, викали сме и доста пъти полицията. За момента няма никакво развитие. Дори не ми казват кой е прокурорът, който се занимава със случая, за да мога да си изкарам ограничителна заповед", заяви Иван Семейството се притеснява и е взело мерки, за да се пази: "Взели сме си паник бутон и спрейове за самозащита", признава Полина. "Не искаме да бъдем поредната трагедия, която е можела да бъде предотвратена, като тази с четворното убийство в Нови Искър с брадва. Тук става въпрос за тесла", завърши Иван.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: