Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Посочиха 5 типа туристи по нашето море
Автор: Екип Ruse24.bg 10:23 / 10.06.2022Коментари (0)512
© Plovdiv24.bg
Най-после е лято! Повече от нас още са заклещени в офиса, но мислено вече сме се изнесли на плажа със студен коктейл в ръка. Докато чакаме да дойде и нашият ред да тръгнем към морето, ето пет типа хора, които срещаме по Българското Черноморие:

Свалячите

Познати още като играчи и гларуси, това са момчетата, отишли на плажа с една-единствена цел: да заградят всяко момиче, изпречило се на пътя им. Тези самозвани донжуани се мислят за хита на сезона, но заучените им свалки и плоски лафове звучат по-неубедително даже от прословутото "Много мило!“ на Виктор Стоянов... Не, благодаря! 

Семействата с малки деца

Лятна утрин: с компанията сте намерили местенце на плажа, разстлали сте хавлиите и отваряте по една студена бира. Всичко изглежда идилично, докато… не чуете детски плач в съседство. Да се окажеш до семейство с бебе на пясъка (или в хотела, или в самолета…) си е истински тест за психическа издръжливост. Да – децата са сладки, но също така са и шумни, неуморни и понякога доста досадни. Така че съжаляваме, ама защо трябваше да сядат точно до нас?!

Пияните англичани

Какво по-емблематично за нашето Черноморие от… пияните англичани? Не е тайна, че българските курорти привличат тълпи чужденци, дошли на парти туризъм. Освен с британските си акценти, тези симпатяги често се отличават с изгорялата си до червено кожа и изцъклени от алкохола очи. И макар да не са най-изисканата компания, те са толкова (по пиянски) ентусиазирани, че няма как да не ни разсмеят!

Момичешките компании

Шумни и неизменно подпийнали, тези момичешките компании отиват на Черноморието, за да хванат тен, танцуват и (както казва Лора Караджова) събират шопи и гларуси на ято. Ще ги познаете по високите токове, екстеншъните и iPhone-ите, винаги готови за селфи…

All inclusive

Това са тези туристи (често пълнички мъже на средна възраст), които постоянно могат да бъдат открити в най-близката кръчма или плажен павилион за цаца. За тях ваканциите край морето са чиста проба кулинарен туризъм, а шведската маса за закуска – истински рай на земята. Ако все пак успеете да ги видите без порция пържени картофки в ръце, то те най-вероятно киснат в хотелското джакузи… което, по техните стандарти, си е вид спорт, пише vbox7.

Още по темата: общо новини по темата: 661
14.08.2023 »
08.08.2023 »
21.07.2023 »
10.07.2023 »
08.07.2023 »
10.06.2023 »
предишна страница [ 1/111 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: