Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Появи се контра видео на "Истината за Полфрийман", качено е от приятели на Андрей Монов
Автор: Екип Ruse24.bg 16:17 / 02.10.2019Коментари (9)614
©
Вчера в мрежата изскочи видео "Истината за Джок Полфрийман". Днес се появи отговорът на въпросния клип - "Истината за Джок Полфрийман, убиецът на Андрей Монов".  Ето какво пише в пролога на видеото:

"Това видео, идва в отговор на каченото почти анонимно видео, което манипулира и внушава неистини. Ние, приятелите на Анди, търпяхме достатъчно. Не разбираме каква е целта на тези манипулации, почти 12 години след убийството, години след решението на съда. Да, свидетелите бяха разпитани, видеата гледани, доказателствата разгледани, експертизите направени, експертите изслушани. Версията, която сега се опитват да лансират, дори не съвпада с версията на убиеца, която каза в показанията си в съда. Ние бяхме на делата и помним. Не, не сме доволни от присъдата, защото смятаме, че убийство и опит за убийство заслужава далеч по-строго наказание от тези 20 години. Но, правораздаването става в съдебната зала. Припомняме това специално за Джок Полфрийман и адвокатите му. Той бе признат за виновен и осъден. Много се надяваме политизирането и използването на случая за лични и политически цели да спре и да оставите Анди да почива в мир."


Появи се контра видео на "Истината за Полфрийман", качено е от приятели на Андрей Монов






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всъщност истината я знаят само тези, които са присъствали, но никой от тях не е достатъчно безпристрастен. Тези видеа няма как да покажат конкретната причина за трагедията. Даже второто е по-манипулативно защото внушава, че някой е престъпник, защото е облечен еди-как си и прическата му била не знам каква си. За мен истината е следната - тълпа пияни пичлемета, допълнително окрилени от факта, че са много и са деца на неслучайни хора, са вървели по улицата и са търсели конфликт с някой - който и да е! Тоя Джок, на когото адреналина и тестостерона му е бил повече е видял мелето и решил е да се включи. Видял е зор, защото е бил сам с/у много и е изкарал ножа. От там нататък е било въпрос на "късмет" кой ще попадне пред очите му. В крайна сметка простотията, липсата на възпитание и чувството за безнаказаност са довели до това единият да е два метра под земята, а другият да загуби най-хубавите си години по затворите.
0
 
 
На видеото споменават че групата била кротка....На излизане от подлеза се вижда как един или двама от групата скандират нещо и размахват ръце в страни и колкото и да не знаем какво са скандирали става ясно че са футболни фенове
0
 
 
пълни глупости! Група пияни лумпени са се правили на мъже в центъра на София и са си намерили майстора! Жалко за австралиеца, че видя по трудния начин правораздавателната система в една комунистическа и прогнила държава и продължава да вижда как законодателната власт се меси пряко в уж независимите изпълнителна и съдебна!
на 03.10.2019 г.
+1
 
 
Разпитани били "всички свидетели"...всички до един приятели на убития от агитката. Какви ли са били показанията им? Полфриман трябва да е луд, за да нападне трезвен и сам пияна група от 16 човека.
+2
 
 
Изгледах и едното и другото видео... Не мога,да кажа кое е вярно и кое,не!Силно ме впечатли,колко много коли минаха...Ако от една бяха се обадили на 112, сега този казус нямаше,да го има и един млад човек, щеше,да се радва на живота... Жалко.....племе сме!!
+4
 
 
Обективността в случая ме кара да питам - къде са кадрите от камерите, които са от банката и другите споменати в предното видео, в защита на убиеца?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: