Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Появи се загадъчна сръбска пророчица. Новата Ванга ли е?
Автор: Екип Ruse24.bg 15:12 / 30.08.2020Коментари (0)1698
©
Загадъчна сръбска пророчица от години събира пред къщата си изпаднали в беда хора по Балканите, изгубили друга надежда за здраве и благополучие. Коронавирусът, кризата и неизвестностите пред бъдещето  обаче докараха безкрайни колони от автомобили пред селото, в което тя врачува, а стотици палатки са разпънати около родната й къща в Миялица. Сръбският вестник Република излиза на първа страница с огромно заглавие и репортаж какво се случва около ясновидката, някои от които наричат новата Ванга.

В селото в южната част на Сърбия, пред къщата на известна Марина, има редици коли от цяла Сърбия, но и от чужбина, предимно от България. Хората идват най-вече заради болести, защото твърдят, че Марина има страхотна биоенергия и е ясновидка.

Десетки хора ни казаха, че тя им е помагала със стерилитет, че е предсказвала красиви и тъжни моменти. Настойчивите хора чакат от две до три нощи, когато е пренаселено. Безкрайните колони от автомобили стоят на входа на село Миялица, в което живеят 190 човека и е недалеч от Лесковац. Хората спят през нощта пред къщата на тази загадъчна жена в очакване на сесията.

За Марина се знае много малко, освен че тя е жена на четиридесет и че тя "е открила своите свръхестествени сили преди 15 години“. Тези, които са били с нея на прегледа, казват, че веднага поставя диагноза и след това лекува за кратък период от време.

Входът за селото прилича на граничен пункт. Препълнено е с коли, хората търпеливо стоят, облегнати на колите си и чакат да стигнат до къщата на Марина, пише "Стандарт".

Не стотици, хиляди хора лагеруват на палатки всеки ден пред къщата на Марина. Условието й да ги приеме е да спят една нощ пред дома й, но много нощуват три или четири нощи. На сутринта една от съквартирантите й излиза и раздава номера на хората, като в банка.

След това, според графика, хората влизат в къщата на Марина за сесия. Там тя ги приема в стая, пълна с икони - разказват ни местните жители на Миялица, които самите дълбоко вярват, че тя има лечебни сили, защото ги е излекувала от различни болести.

Марина първо лекува с биоенергия, а после предписва терапия. Няма тарифа, всеки плаща, колкото може.

Българите я смятат за новата Ванга. Идват болни също така от Македония, от Черна гора, от Босна, от цяла Сърбия ... Тя лекува и тези, които не идват лично, достатъчно е да се покаже снимка.Доколкото знаем, тя е разбрала за своите сили преди 15 години и оттогава се занимава с този бизнес - уверяват съседите на Марина.

Един българин, когато го заварихме търпеливо да чака в Миялица, за да се види с Марина, каза, че е убеден в нейните сили.

"Тази жена не е магьосница, а истинска лечителка. Когато дойдеш при нея, все едно си дошъл при психолог. Освобождава от страха, дава надежда. Познавам жени, които са били безплодни и след сеанса са родили две деца“, казва българинът. Той твърди, че тя вдигнала на крак много отписани хора. "Скромна жена е, не иска много да се знае за нея“, обяснява друг българин, които е сред тълпата, чакаща в Миялица.

Славата на Марина се носи в Сърбия и Балканите от години. Сръбските медии с охота разпространяват всяка дума, казана от нея. Твърдят, че сред най-честите й клиенти са Лепа Брена, Цеца Величкович и много политици.

Дали е новата Ванга, кой знае? Марина обаче иска да я приемат като такава. Всеки влиза при нея с бучка захар, с която е преспал. Именно по сладките кристали едно време гадаеше великата Ванга.  Самата Марина разказва пред медиите, че за метода е научила от пророчицата на Рупите, която посетила няколко пъти по личен проблем. Така двете се сприятелили. За последно се видели преди смъртта на известната българска гадателка. Тогава тя ѝ споделила, че си отива при "своите“, без да уточнява какво има предвид. Заръчала ѝ да не плаче, защото щяла да бъде по-жива от живите.

"Тик е ме наследиш“ – казала ѝ Ванга. Или поне така твърди сръбската гадателка. Но между смъртта на великата пророчица и началото на сеансите на провъзгласилата се за нейна наследничка има дълъг период от 10 години.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: