Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Предадоха на съд мъж за бруталното убийство на любовника на жена си
Автор: Екип Ruse24.bg 15:50 / 13.11.2019Коментари (2)663
©
На съд с обвинителен акт Окръжната прокуратура в Добрич е предала 54-годишния И. Ж. за престъпление по член 118, във връзка с член 116, ал. 1, т. 6 от НК. Тежкото криминално деяние било предизвикано от убития Р.Р., който бил приятел на семейството.

Въпреки това от години жертвата Р.Р. и съпругата на подсъдимия поддържали интимни отношения. На 31 октомври 2018 г. двамата си уговорили среща, за да правят секс. Р.Р. взел съпругата на подсъдимия от автобусна спирка и се отправили извън града. По случайност И.Ж. минавал в другото платно и видял, че жена му се казва в колата на семейния им приятел. Това му се видяло странно, усъмнил се, че двамата имат връзка, и решил да ги проследи.

Открил прелюбодейците в автомобила на Р.Р. в най-неподходящия момент. Отворил предната врата, видял нож, взел го и започнал да реже гумите на колата, за да не могат да избягат. Р.Р. излязъл от колата, извадил от багажника бухалка и ударил И.Ж. в главата, след това го ритал в слабините.

Когато схватката приключила, подсъдимият успял да издърпа сапа от ръцете на Р.Р., който влязъл в колата и се заключил. И.Ж. започнал да чупи стъклата на колата. Жертвата успяла да избяга. Бил настигнат от подсъдимия, който му нанесъл удари по тялото с юмруци и ритници. Виновната съпруга през цялото време стояла на задната седалка, като чувала репликите, които двамата мъже си разменяли, молбите на Р.Р. и изразеното съжаление за станалото. След това двамата съпрузи се качили в семейния автомобил и се прибрали.

Тялото на мъртвия Р.Р. било намерено от случаен минувач на 19 ноември 2018 г., двадесет дни след престъплението. Назначените експертизи и действията по разследването открили извършителя на убийството. По кора на дърво в местността експертите открили кръв, чието ДНК принадлежи на подсъдимия И.Ж.

Причина за смъртта на жертвата според експертизата е причинена гръдна и черепно-мозъчна травма. Умирайки, Р.Р. е изпитал ужаса на случващото се с него. Множеството счупвания на ребрата са обусловили значителния интензитет на болката и страданията му за сравнително дълъг времеви период, за това убийството е с особена жестокост и по особено мъчителен начин.

Убийството било извършено в състояние на силно раздразнение, причинено както от ударите на Р.Р. по подсъдимия, така и от изневярата, която накърнила честта и достойнството на 54-годишния И.Ж., се сочи в изготвената по делото комплексна психиатрично-психологична експертиза.

Предстои делото срещу подсъдимия И.Ж. да бъде насрочено за разглеждане в Добричкия окръжен съд.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жена му се шпори като за последно ,той ще убива този който и доставя удоволствие,ми явно ти не можеш или ти е къс инструмента,ми пребии нея ,оня няма никаква вина.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: