Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Предотвратяването на спонтанните аборти в България и националната кауза на МЦ "Афродита"
Автор: Екип на Ruse24.bg 09:00 / 07.07.2021Коментари (0)948
©
Националният център по обществено здраве и анализи определя българската жена като рекордьор по направени спонтанни аборти. От 2013 насам всяка година се раждат по около 60 хиляди български бебета, а според статистиката абортите са над 25 хиляди годишно.  Спонтанният аборт е сред най-честите усложнения на бременността. Много са причините, които могат да доведат бременността до фаталния й край, като само приема на витамини не е достатъчен. Лечението се оптимизира, не с повече медикаменти, а с повече знания и умения от страна както на пациента, така и на акушер-гинеколока. Единственото, което може да предотврати успешно аборта е навременната и правилна пренатална грижа и диагностика при доказал се в областта специалист.

В България, медицинските лица все още са разпределени неравномерно. Това означава, че много голям процент от българското общество няма достъп или не разполага с достоверна и правилна информация относно имената, практиката и опита на специалистите в различните сфери на медицината. Което пък от своя страна  води до минимална възможност за проверка на общото здравословно състояние на пациента или проследяване на бременност.

В наша помощ има държавни организации, които разполагат  с ценна информация. Фонд Центъра за асистирана репродукция ни насочи към правилният избор – а именно  Медицински Център Афродита – водещите специалисти в областта на гинекологията и регенеративната медицина. Най-вероятно вече сте научили, че клиника Афродита събра наградите във всички номинации на тазгодишната церемония "Ин витро клиника на годината“, а главната причина за това е най-високия успеваемост от процент раждания 38,7% при ин витро процедурите в цяла България. Това се оказа и повод да ги потърсим за професионално мнение, като доказано най-добрите в тази сфера.

От името на Медицински център Афродита, пред нас застана един от най-търсените акушер-гинеколози в България –
©
Др Георги Станулов. Австрия, Великобритания и Гърция – това са само част от държавите, в които специалиста трупа своя опит в сферата на пренаталната и регенеративна медицина . Завръщайки се тук, той става част от екипа на клиника Афродита и лесно успява да спечели доверието на пациентите със своите знания, умения и работна среда, с която вече разполага в Афродита.

Др Станулов споделя, че пренаталната медицина е един от основните дялове на медицината, който се занимава с вътреутробното развитие на все още нероденото ни бебе. Пренаталната диагностика от своя страна е от изключителна важност за всяка бременност, като трите триместъра трябва да се проследяват с повишено внимание.Акушер – гинеколози с опит като на Др Станулов преценяват и най-малкият риск за бременната и нейното бебе.

Голям процент от бъдещите майки свързват пренаталната медицина с приема на пренатални витамини и медикаменти, което е далеч от истината. Витамините са само малка част от целия процес на проследяване. Това се случва както вече спомехме поради различни обстоятелства и може би ограничени знания в тази толкова важна част от медицината. Когато попитахме доктор Станулов на какво се дължи превъзходството на Медицински Център Афродита, той ни отговори, че в клиника "Афродита“ проследяването определено става лесно, сигурно и бързо благодарение на най-новото поколение медицинска апаратура, с която клиниката разполага. В същия момент клиниката разполага и с прекрасни специалисти. Медицинският център работи в тясно сътрудничество с най-големите генетични лаборатории в света – САЩ, Англия, Франция и Италия. Това им дава голямо професионално предимство в тяхната сфера.

В Медицински център Афродита има имена, които са познати на няколко поколения – Др Филипов, който е и медицински директор на клиниката е признат сред акушер-гинеколозите в България със своя над 35 годишен опит в сферата на стерилитета. Ин витро отдела е изця
©
ло под ръководството на Др Антон Баев – професионалист не само във IVF областта, но и в оперативната гинекология. Ембриологът Георги Дойчев успешно ръководи лабораторията на клиниката и е смятан за най-добрия в своята област в България, като за това говорят неговите високи проценти на успеваемост.

През месец Юни Афродита бе отличена с приз за "Ин Витро клиника на годината“. По време на тазгодишната церемонията в зала Витоша на ИЕК, екипа на медицинският център  даде изявление, че ще направи всичко по силите си, за да помогне на българското семейство да създаде здраво поколение и да вкара София сред най-развитите градове в света в сферата на пренаталната и регенативна медицина.

Във връзка с това, клиниката стартира програма за БЕЗПЛАТНИ консултации на семейства с проблемно забременяване в цяла България.

От месец юли националната кауза на Медицински център Афродита е вече факт и от 13.07 всеки 2ри и 4ти вторник на месеца, между 09:00 и 12:00 – Д-р Станулов ще провежда БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ в гр.София (централата на медицински център Афродита). На 23.07 Д-р Станулов ще провежда БЕЗПЛАТНИТЕ СИ КОНСУЛТАЦИИ в гр. Варна, а на 29.07 ще бъде в гр. Пловдив.

Очакваме допълнителна информация от пресцентъра на клиника Афродита, относно точните дати за гостуването на д-р Станулов в градовете Русе и Бургас.

За запазване на часове:

За гр.София – 02 419 95 65; 02 806 0060

За гр. Варна – 0897 001 740

За гр. Пловдив – 0894 925 223

Пожелаваме на клиника "Афродита“ да продължава да дарява надежда на българските семейства и да сбъдват мечтите им както до сега – с лекота, професионализъм и борбеност! Националната им кауза е висш пример, че с обединение можем да изкачим високи върхове!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: