Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Предотвратяването на спонтанните аборти в България и националната кауза на МЦ "Афродита"
Автор: Екип на Ruse24.bg 09:00 / 07.07.2021Коментари (0)942
©
Националният център по обществено здраве и анализи определя българската жена като рекордьор по направени спонтанни аборти. От 2013 насам всяка година се раждат по около 60 хиляди български бебета, а според статистиката абортите са над 25 хиляди годишно.  Спонтанният аборт е сред най-честите усложнения на бременността. Много са причините, които могат да доведат бременността до фаталния й край, като само приема на витамини не е достатъчен. Лечението се оптимизира, не с повече медикаменти, а с повече знания и умения от страна както на пациента, така и на акушер-гинеколока. Единственото, което може да предотврати успешно аборта е навременната и правилна пренатална грижа и диагностика при доказал се в областта специалист.

В България, медицинските лица все още са разпределени неравномерно. Това означава, че много голям процент от българското общество няма достъп или не разполага с достоверна и правилна информация относно имената, практиката и опита на специалистите в различните сфери на медицината. Което пък от своя страна  води до минимална възможност за проверка на общото здравословно състояние на пациента или проследяване на бременност.

В наша помощ има държавни организации, които разполагат  с ценна информация. Фонд Центъра за асистирана репродукция ни насочи към правилният избор – а именно  Медицински Център Афродита – водещите специалисти в областта на гинекологията и регенеративната медицина. Най-вероятно вече сте научили, че клиника Афродита събра наградите във всички номинации на тазгодишната церемония "Ин витро клиника на годината“, а главната причина за това е най-високия успеваемост от процент раждания 38,7% при ин витро процедурите в цяла България. Това се оказа и повод да ги потърсим за професионално мнение, като доказано най-добрите в тази сфера.

От името на Медицински център Афродита, пред нас застана един от най-търсените акушер-гинеколози в България –
©
Др Георги Станулов. Австрия, Великобритания и Гърция – това са само част от държавите, в които специалиста трупа своя опит в сферата на пренаталната и регенеративна медицина . Завръщайки се тук, той става част от екипа на клиника Афродита и лесно успява да спечели доверието на пациентите със своите знания, умения и работна среда, с която вече разполага в Афродита.

Др Станулов споделя, че пренаталната медицина е един от основните дялове на медицината, който се занимава с вътреутробното развитие на все още нероденото ни бебе. Пренаталната диагностика от своя страна е от изключителна важност за всяка бременност, като трите триместъра трябва да се проследяват с повишено внимание.Акушер – гинеколози с опит като на Др Станулов преценяват и най-малкият риск за бременната и нейното бебе.

Голям процент от бъдещите майки свързват пренаталната медицина с приема на пренатални витамини и медикаменти, което е далеч от истината. Витамините са само малка част от целия процес на проследяване. Това се случва както вече спомехме поради различни обстоятелства и може би ограничени знания в тази толкова важна част от медицината. Когато попитахме доктор Станулов на какво се дължи превъзходството на Медицински Център Афродита, той ни отговори, че в клиника "Афродита“ проследяването определено става лесно, сигурно и бързо благодарение на най-новото поколение медицинска апаратура, с която клиниката разполага. В същия момент клиниката разполага и с прекрасни специалисти. Медицинският център работи в тясно сътрудничество с най-големите генетични лаборатории в света – САЩ, Англия, Франция и Италия. Това им дава голямо професионално предимство в тяхната сфера.

В Медицински център Афродита има имена, които са познати на няколко поколения – Др Филипов, който е и медицински директор на клиниката е признат сред акушер-гинеколозите в България със своя над 35 годишен опит в сферата на стерилитета. Ин витро отдела е изця
©
ло под ръководството на Др Антон Баев – професионалист не само във IVF областта, но и в оперативната гинекология. Ембриологът Георги Дойчев успешно ръководи лабораторията на клиниката и е смятан за най-добрия в своята област в България, като за това говорят неговите високи проценти на успеваемост.

През месец Юни Афродита бе отличена с приз за "Ин Витро клиника на годината“. По време на тазгодишната церемонията в зала Витоша на ИЕК, екипа на медицинският център  даде изявление, че ще направи всичко по силите си, за да помогне на българското семейство да създаде здраво поколение и да вкара София сред най-развитите градове в света в сферата на пренаталната и регенативна медицина.

Във връзка с това, клиниката стартира програма за БЕЗПЛАТНИ консултации на семейства с проблемно забременяване в цяла България.

От месец юли националната кауза на Медицински център Афродита е вече факт и от 13.07 всеки 2ри и 4ти вторник на месеца, между 09:00 и 12:00 – Д-р Станулов ще провежда БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ в гр.София (централата на медицински център Афродита). На 23.07 Д-р Станулов ще провежда БЕЗПЛАТНИТЕ СИ КОНСУЛТАЦИИ в гр. Варна, а на 29.07 ще бъде в гр. Пловдив.

Очакваме допълнителна информация от пресцентъра на клиника Афродита, относно точните дати за гостуването на д-р Станулов в градовете Русе и Бургас.

За запазване на часове:

За гр.София – 02 419 95 65; 02 806 0060

За гр. Варна – 0897 001 740

За гр. Пловдив – 0894 925 223

Пожелаваме на клиника "Афродита“ да продължава да дарява надежда на българските семейства и да сбъдват мечтите им както до сега – с лекота, професионализъм и борбеност! Националната им кауза е висш пример, че с обединение можем да изкачим високи върхове!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: