Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Представите за света на една зодия ще се променят скоро
Автор: Екип Ruse24.bg 09:38 / 25.08.2021Коментари (0)1130
©
Дневен хороскоп за 25.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В този ден сте склонни да се заяждате с вашите колеги само защото нещата не се подреждат така, както очаквате, но причината е във вас. Поставете началото на нов творчески проект. Срещите на работното ви място са особено важни за бъдещите ви професионални изяви, въпреки че ще закъснеете вечерта. Не ги пропускайте. В личният живот ще жънете успехи. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си. Естествено е сексуалният ви живот да е желаният от вас, а сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове. 

ТЕЛЕЦ

Осъзнавате, че заради вашето лекомислие сте пропуснали възможността да приключите със служебен проблем, който дълго ще трови настроението ви. Действията ви не бива да са импулсивни. По-добре бъдете отговорни и бързо се справете с това, за което са ви повикали. Вечерта ще се радвате на хармонични отношения у дома. Промените в личния ви живот засягат и любовните ви отношения. Не рискувайте да предприемате крачката към развод, само защото сте ядосани. Липсата на хармония в леглото ви наранява, защото сте надали ухо на интригите. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте загубили доверие във ваш колега, който до този момент ви е подкрепял, но са ви подсказали, че не е лоялен към вас. По-добре е да не сте крайни и да проверите дали това, което са ви казали отговаря на истината. Отложете деловите си срещи. В никакъв случай не споделяйте идеите си с непознати хора. Вечерта не се карайте с близките си, а се усамотете и се вгледайте в чувствата си. Ако сте влюбени, докажете го. В семейството ви липсва хармония и вреди на нормалните ви сексуални отношения. Възвърнете си насладата от интимните мигове. 

РАК

Може да се окажете в компания, която изцяло ще промени представите ви за света и живота. Ще си дадете отговор дали не прекалявате с материалните си стремежи. Не бързайте да обещавате дарение, заради настойчивостта на ваши роднини, ако не сте видели документите, които удостоверяват, че предстои лечение. Въпреки всички трудности през деня, вечерта очаквайте приятна романтична среща. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими. 

ЛЪВ

Ще ви зарадват неочаквано големи приходи, за отлично свършена работа, които идват по-рано от очакваното. Вашите колеги ще ви поздравят за успеха. Старанието на работното място и отхвърлянето на неотложните задачи до края на деня, ще ви донесе материални успехи и признание не само през тази, а и през следващата седмица. Ако не сте прекалили с претенциите към интимната си половинка и не сте развалили настроението й, очаквайте романтична среща. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си. 

ДЕВА

Ще създадете ненужно напрежение, ако сте на работното си място, заради вашите притеснения. По-добре бъдете уверени в собствените си възможности и не ги надскачайте.  Не започвайте нови занимания. Обмислете бъдещите си планове. Не изпадайте в крайности при разговори с вашите колеги. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачния ви партньор да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите е отказът от секс тази вечер, но това не трябва да ви притеснява.

ВЕЗНИ

Днес сте податливи на измами, заради странна непредпазливост, която ви е обзела от сутринта. Бъдете внимателни, ако сте попаднали в компанията на хора, които ви омайват да работите заедно. Денят е неблагоприятен за търговия и делови разговори. По-добре е да отложите дори и привидно приятния обяд, който сте уговорили с ваши делови партньори. Възможна е разправия заради ревност или самолюбие, което често проявявате. Силното сексуално привличане и страхът да не загубите синхрона в интимните мигове, който ви радва и зарежда със сили, ще ви обвърже.

СКОРПИОН

Денят изисква да блокирате опитите да ви отклонят от поетия път. Добър е за нови задачи, но не бъдете прибързани. По-добре е да действате внимателно и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши партньори ви поднесат информация за неуспешна сделка, провалена по тяхна вина, която засяга и вас, но няма да наруши финансовата ви стабилност. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс. 

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да се обогатите с нови знания и да докажете на всички, че не се притеснявате от липсата на компетентност в непозната ви професионална сфера. На работното си място имате шанс да се докажете като авторитетни и можещи, а това може да засегне вашите колеги, които постоянно се стремят да ви надскочат. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на интимния си партньор. Флиртувате явно. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимия ви. 

КОЗИРОГ

Ядосват ви неочаквани разходи от спестяванията ви, свързани със забавени плащания. Ако предишния ден сте отказали да работите отговорно, си търпите наказанието. Ако сте спазили изискванията успехът е с вас. Пътуванията са успешни. Сблъсъците с партньорите на работното ви място са заради неизпълнени техни задължения, водещи до загуби. Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми. 

ВОДОЛЕЙ

Имате подкрепата на деловите си партньори. Резултатите на работното място зависят само от вас. Промените са полезни,  ако не са изненадващи и сте подготвени за тях, но и неочакваностите ви носят полза. Ако управлявате ваш бизнес, днес може да се заемете с изучаването на чужд език. Не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексът ще зареди и двама ви с положителни емоции и невероятни изживявания. Не го пропускайте. 

РИБИ

Не се изкушавайте да обсъждате с вашите колеги новите си проекти, защото може да се депресирате от техния отказ да ви подкрепят. Внимавайте, защото сте отдадени предимно на работа, но е добре вечерта да не забравяте за почивка и развлечения. Не оставайте на работното си място след края на работния ден. След напрежението през деня заведете любимия си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Хармонията в отношенията ви радва. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: