Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Приложението на Betano.bg предлага функцията Fantasy
Автор: Екип Ruse24.bg 13:24 / 11.03.2022Коментари (0)416
©
Ако вие сте един от милионите потребители на Фентъзи игрите, които завладяха спортния свят в последните няколко години, имаме отлична новина – Betano започна да предлага функцията Fantasy в своето betano приложение. Там може да се забавлявате по-добре познатия начин, но вече може да изкарвате и реални пари от своите уменията и познания. Какво представлява Фентъзито и как можем да се включим? Именно за това ще поговорим в следващите няколко реда.

Този тип игри не спадат към категорията на спортните симулатори, тъй като се базират на реални събития, случили се на спортната арена. Играчите си избират няколко на брой спортисти, от чието реално представяне печелят точки. Висшата лига първа започна да популяризира този тип състезания, а през този сезон бройката на участниците е повече от 8 милиона. Сред тях има и страшно много българи. Играта е достъпна в официалния сайт на Премиършип, където може да спечелите и абсолютно реални награди.

Betano надпреварите са малко по-различни и са насочени към едно единствено събитие. Принципа на събиране на точки е абсолютно същия. Изискванията варират според избраното събитие, за това няма да отделяме голямо внимание на правилата. Те са перфектно описани в страницата на самите мачове и може да ги разучите в рамките на няколко минути. Ако вземем за пример футболен мач, въпреки, че букмейкъра предлага огромно разнообразие от събития в различни дисциплини, вие трябва да изберете 5 играчи. Те ще ви донесат точки, спрямо представянето си на терена. Точкуването става точно, както при познатите ни фентъзи игри: 1 точка при 60 игрови минути, голове (защитниците получават повече от нападателите), чисти мрежи, точни удари и т.н. Естествено, негативните прояви на вашите избраници могат до доведат до изваждане на точки от вашия общ сбор (червени картони, пропуснати дузпи и други). Ще селектирате и един капитан, чиито представяне е с още по-голяма важност. Естествено, няма как да изберете най-добрите спортисти от двата тима, тъй като разполагате с ограничен бюджет.

В крайна сметка, събрания при входа награден фонд бива спечелен от състезателите, които са събрали най-голям сбор точки. Наградите могат да бъдат най-много 20, като всяко състезание има ограничен брой участници. На този етап, рядко потребителите на Бетано успяват да запълнят всички квоти, освен, ако не става въпрос за много голямо спортно мероприятие. Нивата за вход са няколко. За футболните срещи, които привличат най-сериозен интерес, възможностите са две – 3.90 лева или 29.50 лева. Според различните спортове обаче, тази ставка варира значително, като абсолютния минимум е 49 стотинки – сума, която дава шанс за участие на всеки играч.

Как да печелим по често във фентъзи събитията на Betano България?

Изберете правилната стратегия. Между другото, първите ни опити показват, че е доходоносно да се пренесе тактиката от любителското фентъзи към платените турнири. Не избирайте своите любими играчи. Насочете се към тези, които са в най-добро моментно състояние или пък са донесли най-много точки в последните мачове. Винаги внимавайте за бюджета. Изобщо не е добра идея да се сдобием с 2-3 звезди, а останалата част от тима ни да бъде просто пълнеж. Дори и най-евтиния ви играч трябва да носи точки. Проучете как определени играчи са се справили в миналия сблъсък срещу този отбор. Добре знаем, какво правеше Луис Суарес срещу Норич или Лео Меси срещу Реал Мадрид.

Анализирайте и предишните си резултати и вижте къде губите най-много точки. Ако не се справяте достатъчно добре, просто сменете тактиката. Хората са склонни да смятат своята стратегия за най-добрата и да оправдават загубите си с липсата на късмет. Във този тип игри обаче, математиката, и по-специално статистиката, играе водеща роля и помага за крайната победа. Експериментирайте и с различни формации, спрямо наличните за момента състезатели.

След края на турнира пък, може да влезете в профилите на победителите и да анализирате какво им е донесло успех. Не забравяйте, че тук не се изправяте срещу букмейкъра, а срещу други аматьори.

В общи линии, ние сме страшно развълнувани от Betano функцията за Фентъзи игри. Този продукт ще революционизира пазара, също както го направи и в Щатите. Фентъзи надпреварите се решават със знания и следене на играта и не далеч не ви е нужен толкова късмет, колкото при стандартните залози. Побързайте да завършите своята Бетано регистрация и да натрупате важния първоначален опит пред останалите опоненти.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: