Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Присъда от 20 години за баща, изнасилил дъщеря си
Автор: Екип Ruse24.bg 17:11 / 29.06.2021Коментари (0)488
©
41-годишният С.И., предаден на съд с обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Варна за отвличане и изнасилване при условията на опасен рецидив и за блудство, бе признат за виновен от  Варненския окръжен съд, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна. Жертва и на трите престъпления станала неговата родна дъщеря, която към момента на деянията била 18-годишна. Мъжът получи наказание 20 години "лишаване от свобода“ при строг режим на изтърпяване.

Подсъдимият бил осъждан вече за изнасилване и отвличане. С присъда на Варненския окръжен съд, влязла в сила през март 2012 г., за извършените престъпления, той получил ефективно наказание от 8 години лишаване от свобода. След освобождаването му Стоян заживял с приятелка. Често в дома му гостувала родната му дъщеря, която оставала там по няколко дни.

На 1 ноември 2019 г. момичето отишло отново на гости на баща си и приятелката му. След вечеря Стоян предложил на дъщеря си да пушат марихуана в колата му. После в къщата извършил блудствени действия с нея, въпреки оказаната съпротива. След това бащата завлякъл дъщеря си в колата и излязъл извън населеното място, където живеел. На тъмно и неосветено място мъжът спрял колата и изнасилил дъщеря си. След това я предупредил да не казва на никого за станалото. Пред приятелката на баща си момичето трябвало да каже, че се забавили, тъй като баща й я учел да шофира.

След насилието 18-годишното момиче незабавно напуснало дома на насилника. След като се прибрала в дома си, повикала приятеля си и заедно отишли в неговия дом.  Тя била много разстроена и решила да се самоубие. Погълнала 10 таблетки аспирин тайно от своя приятел. В един момент състоянието й се влошило и момчето я отвело в спешния център. Там пострадалото момиче споделило пред лекарите, че било изнасилено от баща си.

Присъдата на Варненския окръжен съд подлежи на протест и обжалване пред Апелативния съд във Варна.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: