Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Прочута ясновидка: България няма да се оправи от такива като Слави Трифонов
Автор: Екип Ruse24.bg 09:01 / 12.08.2019Коментари (2)613
©
Ясновидката Соня Щерева е популяна в цялата страна с феноменалните си възможности да предрича и най-малкия детайл в бъдещето. Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето, насочва, дава съвети и лекува от 1990 г., а потокът от болни, хора с проблеми не само от България, но и от чужбина, не спира целогодишно пред дома й в железничарския град. С пророчицата се съветват известни личности от политиката, шоубизнеса и обществения живот, сред които е и вдовицата на Илия Павлова – Дарина. Често за съдействие при заплетени случаи със Соня се консултират дори и криминалисти, пише Ретро.

Според последната прогноза на гадателката, България я чака възход след 2020-а. Тя предвижда, че след около три години ще започне масово завръщане на българи от чужбина. Държавата ни ще тръгне нагоре и я чака възход. "Тогава ще се раждат много бебета, чака ни истински бейби бум. В управлението на страната ще започнат да влизат образовани и подготвени българи, живели зад граница, които истински ще болеят за проблемите на своите сънародници. Тези, които ще дойдат, ще възродят държавата. Те са завършили престижни университети и наистина ще ги води националния интерес", пророкува Соня Щерева.

Ясновидката е категорична, че България няма да се оправи от такива като Слави Трифонов или временни лидери и партии, а от високо образовани и с морал българи зад граница.

По думите й непоправими неща за България няма да се случат, защото я пази висша сила. "Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, въпреки че някои се опитват да правят такива мрачни прогнози. Свята енергия от душите на загиналите воини през различните исторически периоди във войните пази България. Земята ни е силно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна“, напомня пророчицата.

Според екстрасенса не се очертават сериозни катаклизми през следващите години. Голямо земетресение няма да има, а само от леки трусове. Соня Щерева твърди, че в района на Родопите има загаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малцина учени. Кратерът "спи“ и ако се събуди, има вероятност да стане опасно. Щерева предвижда пороите, наводненията и градушките да продължават.

"Смятам, че това е Божие предупреждение, за да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени“, разказва ясновидката.

Тя допълва, че се очаква в бъдеще ръст на инфекциозните болести, причинени от различни насекоми. "Често няма да е известен произходът на болестта, лекарите ще се затрудняват да поставят диагнозата, но наистина ще има епидемии, които ще засегнат много хора“, предупреждава горнооряховката. Соня Щерева казва, че напоследък много деца страдат от тумори в мозъка. Това е наблюдението й през последните години, когато притеснени родители идват за съвет при нея. Част от туморните образувания, за щастие са доброкачествени и има лечение.

Ясновидката добавя изумлението си, че в България е настанала "ерата на магиите“. При нея редовно идвали хора, пострадали от злонамерено енергийно влияние или такива, които искали да направят някому лошо.

Злосторниците обаче тя връщала още от вратата. "За да умееш да разваляш злодейството, да изчистиш негативната енергия, трябва да познаваш сърцето на Корана. В България има само двама-трима просветени, които са учили този занаят в Истанбул и те умеят да направят качествено нещата. Така или иначе, този който поръчва, явно няма страх от Бога, защото някой ден злото се връща към него като бумеранг. Ако той не пострада, негативната енергия ще се стовари с двойна сила върху неговите деца или внуци“, категорична е Щерева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Естествено, че учиндолският селянин няма да оправи България... :(
-1
 
 
2020г. То не останало.А Сливка Учиндолска я попариха преди да я скубят.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: