Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Проститутки започнаха да "ловуват" за мъже във Фейсбук
Автор: Екип Ruse24.bg 09:55 / 14.10.2012Коментари (2)1392
© Bulfoto
Жадни за клиенти проститутки, започнаха да ловуват за мъже във "Фейсбук". Тенденцията се наблюдава отскоро и набира все по-голяма сила заради масовото използване на социалната мрежа. Нагласените девойки слагат предизвикателни профилни снимки и в свободното си време сърфират в мрежата. На пръв поглед те не приличат на компаньонки, а просто на по-разкрепостени потребители, показа проверка, която се натъкна на няколко момичета. Жриците под прикритие се представят, че са от Варна, Бургас и Стара Загора. Дошли са в София, за да припечелят някой лев отгоре за зимата, тъй като в родните им градове нямало работа. Впечатление прави, че всички "работят" в сферата на туризма.

Жените внимателно подбират клиентите си.

Те следят за мъже, които често отбелязват, че са били в по-скъпи заведения. Това е една от опциите, които социалната мрежа предлага. При нареченото на жаргон "тагване" в страницата на тузарската кръчма излиза, че ти си я посетил, като броят на таговете ти също може да се види.

Първото, което правят, е "да го сръчкат". При тази операция в профила на мъжа излиза съобщение, че въпросният потребител го е забелязал. Малко от мераклиите устояват, да не добавят момиче в списъка си с приятелите и да разгледат останалите є снимки. Ако пък случайно той се забави, девойката сама предприема първата крачка. Следва невинен разговор от сорта на - "Как си?, "С какво се занимаваш", "Често ли купонясваш?" и т.н. Така компаньонките се уверяват, че евентуалният клиент е достатъчно платежоспособен, че да си ги позволи. След като са сигурни, че той ги е харесал следва запитване ­ "Би ли излязъл с мен?". При положителен отговор жрицата на драго сърце оставя координатите си. Ако мераклията не звънне след няколко дни, тя му се обажда.

Сладурче, обеща да ми да звъннеш.

Не си сериозен", е дежурната забележка на компаньонката, която все още се прави на скромно момиче. Ако и тази тактика не подейства и мъжът не поддаде, следва серия от предизвикателни есемеси.

"Няма кой да ме гушка", "Цяла нощ си мисля за теб", "Мислиш ли, че червено бельо ще ми отива?", е само част от репертоара на девойките. С времето той става все по-агресивен ­ "Коя е любимата ти поза?",

"Много те искам, защо ми се дърпаш?"

"Ела да се видим. Няма да съжаляваш".

Малко мъже издържат на атаките и си уговарят среща с девойката, сигурни, че са най-големите плейбои и са свалили красавицата от "Фейсбук". Точно тогава обаче идва шокът за тях.

"Много ме е срам да ти го кажа, но се налага. Харесваш ми адски много и ще направя най-хубавите неща с теб. Проблемът обаче е, че работя като компаньонка и ще си имам проблем, ако не ти взема пари. Цената е 200 лева за час, но понеже си много сладък ще ти взема само 150. Тя, печалбата, е за сводника ми. За мен няма да искам нищо", заявяват уж притеснени момичетата. Истината обаче е, че това е само част от добре подготвения им сценарий. Въпреки разочароващата новина превъзбудените мъже рядко отказват офертата.

Източник: в. "Монитор"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 14.10.2012 г.
+6
 
 
Абе момчета, стига си давайте парите за тия мастии... те без нас не могат, не ние без тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: