Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
–усе
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ѕровер€ват с тест 3-годишните деца
»зточник: Ruse24.bg 11:27 / 11.10.2017 ќтпечатай »зпрати
© Ruse24.bg
“ест за тригодишните деца, които посещават детска градина, и извест€ване по електронната поща за родителите на наказаните ученици са заложени в новата наредба за приобщаващо образование, ко€то ще бъде гласувана на днешното правителствено заседание. ѕромен€т се и правилата за извин€ване на отсъстви€ в училище, съобщава ƒарик.

“ригодишните деца, записани в детска градина, ще минават през задължителна оценка на това какво могат и с какво се затрудн€ват. “ова ще става чрез тест, разработен от ЅјЌ, който ще се прилага от учителите. »зпитът за тригодишните ще започне да се прилага най-рано от следващата учебна година.

Ќаредбата разшир€ва възможностите на училищните екипи в комуникаци€та им с родителите - при проблем с даден ученик, учител€т ще може да изпраща задължителното уведомление и по имейл, вместо да изчаква свързване по телефона. »ма и крайна м€рка - ако родител€т не може да бъде открит дълго време, директорът на училището ще се обръща към отделите за «акрила на детето.

Ќови са и правилата за извин€ване на отсъстви€ - до 3 дни по семейни причини ще се разрешават само с уведомление до класни€ ръководител, а до 7 дни - с уведомление до директора.


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ј теста за новородени кога ще го въведат рЯШВ
0
 
 
ћоите като не можеха до две години да говор€т :(
0
 
 
ƒобре, че 3 годишните не могат да псуват
0
 
 
“върде добре. ј за 3 годишните е нормално. јко има н€какви аномалии се откриват навреме. «ащо винаги гледате негативната страна....
0
 
 
ј на учителките, прав€т ли им тестове? ѕсихо???
0
 
 
ЅјЌ - една от най-безполезните институции, харчещи държавни пари
0
 
 
Ќа нас не са ни правили такива измишльотни на 3 години и пак сме станали хора. ѕо-добре да си измисл€т н€какъв тест за подбор на персонала в детските градини и €сли, че както е тръгнало...¬ече си промених мнението, че семейството е основен фактор за възпитание. » още нещо - уведом€ване на родителите за поведението на детето по електронен път - добре, а класните ръководители посещават ли домовете на учениците? »ли вече н€мат такова задължение? —поред мен преки€т контакт е най-ползотворен.
0
 
 
Ѕоже боже.. тъпунгери колкото искаш.. те сигурно на същи€ тест половината абитуриенти ще се затрудн€т :) ƒа не говорим за ти€ в парламента.. всичката € наредиха, та решиха да провер€ват 3 годишните.. :) ћного мъка напоследък, цирк
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ‘евруари 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
јктуални теми
«имни олимпийски игри 2018
¬  ƒунав, сезон 2017/2018
√ригор ƒимитров на турнири в зала, 2018 година
¬ойната в —ири€
«има 2017/2018 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в –усе и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2009 - 2016 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта. ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: