Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
–усе
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ѕълна мистери€ с изчезналите милиони на ћартин ѕетров
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 10:04 / 22.08.2020 оментари (8)380
©
„аст от парите на футболиста ћартин ѕетров са били прехвърлени в ƒани€ от неговата лична банкерка »рина јткова. ѕреди три години бивши€т национал научи, че неговите сметки са изпразнени. ќт т€х липсвали спест€вани€ в размер на 3,8 млн. лева. ѕетров подаде сигнал до прокуратурата за извършени трансакции без негово знание.—ледствието за установ€ване на злоупотребата продължава и достигна до чужбина. ќрганите изчакват информаци€ от ƒани€ във връзка с инвестиции, които са направени в местно дружество от »рина јткова. ѕрокуратурата иска да установи с какви документи са извършени преводите и дали върху т€х стои оригинални€т подпис на ћартин ѕетров.

«абав€нето принуди —офийски€ градски съд да спре гражданското дело на футболиста срещу банката, в ко€то държеше своите авоари. ѕричината е липсата на оригиналните документи за извършените преводи, които се намират в следствието. ќчаква се експертизите да установ€т дали ћартин ѕетров се е подписал собственоръчно върху 450 платежни операции, извършени от неговите сметки.

¬ хода на гражданското дело стана €сно, че от името на ћартин ѕетров са превеждани суми на хора, които той не познава. —ред т€х е съпругът на јткова - ƒимитър …овев. ƒвамата все още се издирват, за да дадат показани€ по следствието, а след това и по гражданското дело.

—ледите на банкерката се губ€т в  ипър. »зточник на "Ѕългари€ ƒнес", който е контактувал с не€ през 2017-а, разказа как јткова се е обадила от островната държава. “€ търсела работа като преводачка или служителка на рецепци€.

—инът на банкерката също работел в  ипър, разказа един от ужилените клиенти - певицата Ѕогдана  арадочева.

¬ следващите дни ћартин ѕетров окончателно ще приключи своите взаимоотношени€ с банката, в ко€то държеше своите спест€вани€. “ой подаде молба за закриване на сметките. ѕървоначално служителите на финансовата институци€ отказали да направ€т това заради съдебни€ спор между двете страни. —лед консултаци€ със своите шефове банкерите предоставили бланки на футболиста, за да закрие своите сметки. ¬ т€х са останали минимални салда след болезнени€ финансов удар, но той продължаваше да плаща такси за обслужване. ѕетров изчаква да мине 30-дневни€т срок, за да може да сложи точка на своите извънсъдебни отношени€ с банката.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“олкова е сигурна ”никредит Ѕулбанк!рЯРЕрЯ•µ
0
 
 
јко ги беше държал германски банки....
0
 
 
јко беше н€кой непознат, обикновен човек съвсем щ€ха да го отсвир€т. Ќо виж за политици и престъпници щ€ха да си скъсат.....
0
 
 
“ой пък за кво ги пази рЯША харчи си на вол€ и с кеф рЯЩИрЯШВ
0
 
 
Ќяћј ћ»—“≈–»» ¬—»„ ќ —≈ «Ќј≈ —јћќ Ќ»≈ Ќ≈! Ѕя’ј √ќ ќ“ѕ»—јЋ» » ћ” ќ“ –јƒЌј’ј ѕј–»“≈!  ј ¬ј ћ»—“≈–»я »ћј “” ?
+1
 
 
ƒържава на измамници.“елефонни,финансови,имотна мафи€,политически и т.н.ѕреди години съм чакал с нетърпение мач на национални€ отбор заради него,Ѕербатов и —тили€н.ѕрогонихме —тоичков на други€ край на света.—рам!!!!!
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« януари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
«има 2020/2021 г.
Ќаркотици у дъщер€та на ÷ар  иро
√рипна епидеми€ обхвана страната
ћ¬– ѕловдив разби група за фалшиви документи
»збори за председател на Ѕ—ѕ
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в –усе и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: