Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Радев се обърна към народа: Всеки, който милее за България, има възможност да санкционира лъжата в неделя
Автор: Екип Ruse24.bg 12:27 / 12.11.2021Коментари (14)508
©
Президентът на България Румен Радев направи обръщение към народа по повод предстоящите избори за президент и вицепрезидент и Народно събрание.

"В неделя предстои да изберем не просто народни представители, президент и вицепрезидент, но да определим какво бъдеще искаме да имаме. Затова всеки един глас ще окажат влияние в определянето на нашата обща съдба. Нека всеки от нас даде своя свободен, осъзнат и отговорен глас."

"Нека всеки, който милее за България, както тук, така и далеч от родината, даде своя глас за нейното бъдеще - в неделя, 14 ноември. Изборите са възможност да санкционирате лъжата, онези, които бъркат в джоба ви и ограбват бъдещето. Нека всеки, който милее за България, даде своя глас в неделя", каза президентът."

Още по темата: общо новини по темата: 224
22.01.2022 »
22.01.2022 »
22.01.2022 »
22.01.2022 »
19.01.2022 »
19.01.2022 »
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
По 15 000 лв.всеки месец му плащаме заплата на този клоун. Ние сме му работодатели ,а той нарича 700-800 000 души привърженици на мафиоти. Със сигурност обаче той е одобрен от чужда държава в лицето на ген.Решетников ,а после го ожениха за любовницата му. Иначе не лъже.Само мълчи за истината и бяга от нея.
+2
 
 
Най-неадекватният ни президент, назначил за вътрешен министър един червен комунистически следовател, който за бонус е отговорен за всички разследвания през мутренските години през целите 90-те като шеф на следователите тогава, назначил си за шеф на стратигическият му съвет бивш ДС агент и шев на мутрите в България през 90-те, който сам си се хвали, че бил говорил последен с Васил Илиев... Постоянно като латерна да сочиш една партия и да я обвиняваш, че са мафия, а ти си назначил шефовете им от 90-те при теб. Година и половина лееше пропаганда как няма вирус, че чак се стигна до изгонването му от Естония, накрая назначи анти-ковид-ваксър за министър на здравеопазването. Назначи друг зелен чорап за премиер, за да може да е сигурно, че да е на каишка, че кой знае да не изпусне преизбирането си, ако назначи някой нормален и независим експерт. Да произвеждаш ток на 80, а индустрията ти да плаща по 500 лева и да се правиш на неразбрал как Германия и още сума държави си понижиха цените с въвеждане на извънредно положение в енергетиката...А за разделението на нацията дори и не си заслужава да се говори, ти дори го правиш и в новогодишната си реч.......
+5
 
 
Писателят Нидал Алгафари щрихова основните бели, с които ще бъде запомнен мандата на президента Румен Радев на страницата си във Фейсбук. Политическият пиар припомни за високите цени, за кризата с пандемията, както и за разделението на народа, което предизвика държавният глава: Приятели, с какво ще запомним изминалия мандат на настоящия президент? С безпрецедентното нарушаване на конституцията на страната, не от кой и да е, а от действащ президент. Човек, който твърди, че запознат с най-тънки и пикантни подробности за движенията в спални и под чаршафи, не бил знаел, че нарушава основния закон на страната пред който се е клел. Ще се запомни с това, че обединителят на държавата, президентът на всички български граждани и бащата на нацията я разедини до крайност. Насъска едни срещу други българските граждани на политическа, етническа и верска основа. Човекът под пагон, допусна да бъдат унижавани и бити други служители под пагон. Ще бъде запомнен и с тоталната му изолация от европейските и световни негови колеги. Ще бъде запомнен и с причинените раздори в партията, която го извади от непознаването му, посочи го, издигна го и спомогна да бъде избран. Ще бъде запомнен и с това, че за мандата му, всички мислещи сътрудници от екипа му избягаха през глава от опеката му. Ще бъде запомнен че през периода в който еднолично управляваше, смъртността от пандемията достигна небивали рекорди. Ще бъде запомнен и с гръмките му обещания пред световните лидери около "Трите морета", от които не изпълни нито едно. Ще бъде запомнен и с икономическата му мисъл и политика, довела до невиждани цени на електроенергията, горивата, отоплението на гражданите и скокът на цените. Ще бъде запомнен и за спирането на стратегическите и жизнено важни проекти. Т.е. ще бъде запомнен като единствения провален президентски мандат
+8
 
 
Зеления чорап газещ наред конституцията тръгнал да говори за лъжи!
+6
 
 
От нагли по-нагли!!! Манипулацията е в действие!!!!! И всичко е ясно!!
+7
 
 
В неделя предстои да ти бием шута,нагло зеленочорапно каунче,и да те пратим с деса миризливка на *отдих* там,където ти е мястото.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2022/2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: