Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Разкриха ги! Роми-братовчеди са биячите на ченгетата във Велинград
Автор: Екип Ruse24.bg 16:08 / 08.09.2016Коментари (4)612
©
Митко Чавдаров на 27 години и първият му братовчед Асен Чавдаров на 30 години са двамата нагли роми, дръзнали да нападнат през август полицаи във Велинград. В момента те вече са пуснати от ареста с по-лека мярка, образувани са две следствени дела, разследването се води от Районна прокуратура Велинград.

Циганите бяха арестувани за оказване на съпротива и нападение над униформени. Случката се разиграла на 17 август тази година около 22.30 ч. на една от улиците в квартал "Анезица". 

Полицейски автопатрул извършвал проверки на водачи на моторни превозни средства в квартала. Униформените спрели лек автомобил "Ауди", управляван от 27-годишния жител на квартала Митко Чавдаров. Заедно с него пътувал и братовчед му Асен Чавдаров. Третото лице бил ром от Гърмен, който не е нападнал ченгетата, а е избягал. Сега той ще бъде свидетел по делото.

Още при спирането на колата полицаите усетили силен мирис на алкохол от колата. Започнала проверка, но тримата духнали да бягат. Полицаите настигнали и спрели нарушителите. 

В този момент група от 15 роми се появили изневиделица и влезли в пререкание с униформените. Единият от полицаите бил ударен с кол в гърба и рамото, неговият колега отнесъл сериозен удар в главата със стъклена бутилка. 

Полицаите стреляли предупредително във въздуха и извикали подкрепление. Ченгетата са откарани в болница, прегледани и освободени за домашно лечение, а двамата роми, предизвикали мелето, тогава бяха задържани. Предстои делото да стартира в съда във Велинград.



Източник: Блиц






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ПО скоро поредното доказателство,че милиционерите нямат собствено мнение и чакат да им кажат какво да правят. Във всяка нормална държава поне 10 циганина щяха да са най-малко с раздробени капачки на колената.Вместо това, "униформените стреляли във въздуха,да не би да им се скарат началниците,че са опитали да въдворяват ред и да си запазят живота.Въшкари.
0
 
 
Не отдавна циганин ако посегнеше на полицай деректно го изтриваха от всички списъци на хора. Днес циганите са повече от хора! Смърт за тази сган!
+5
 
 
Много ми се иска да пробват да посегнат примерно на австрийски полицаи и да видим дали ще има нещо подобно "... В момента те вече са пуснати от ареста с по-лека мярка ..."
+7
 
 
Поредното доказателство, че за ГНУСНИЯТ ЦИГАНИН няма закони. В една нормална европейска държава щяха вече да лежат по бързата процедура!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
Газови доставки
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: