Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Разтърсващият зов на една майка
Автор: Васил Динев 14:29 / 13.06.2019Коментари (0)773
©
Ако преди два месеца някой ми беше казал, че животът ми ще е на парчета, че ще моля за помощ виртуални приятели, нямаше да повярвам. Но се случи немислимото... Така една майка започва призива си за помощ:

"На 28 април 2019 малкото ми момченце бе диагностицирано с мозъчен тумор. Огромен. Над 8 см. И това в главичката на едногодишния ми син. Земята спря, после се завъртя с бясна скорост – първа болница, втора. Първа операция (част от тумора и хидроцефалия), втора операция (псевдоменингоцеле и поставяне на клапа), а сега е нужна трета. Туморът е доброкачествен по хистология, но остатъкът е на място, на което се оказва, че малко неврохирурзи са готови да оперират и да дадат добри прогнози.

Детето вече не ходи, яде и пие малко, въпреки титаничните ми усилия да напъхам нещо в него. Писах къде ли не, надежда дават от "Аджибадем Истанбул" и професор Мемет Йозек се наема да направи операцията възможно най-скоро, като мнението му е, че е нужно радикално да се изреже всичко, което е останало от тумора. 

Научих медицински термини, зад които стоят страшни неща. По-страшното е, че научих как да чувам плача на детето си, дори когато не плаче. 

Синът ми е български гражданин, но сметката, която имаме, е на името на сестра ми, защото не сме в България и аз нямам как да отворя сметка на мое или негово име. Само дето мъката и безсилието са еднакви навсякъде и май няма значение географски къде страда едно дете. Никой не е длъжен да ми вярва, че нямам нито парите, нито нещо, което да продам и да осигуря поне част от тях. И все пак, аз съм длъжна да опитам, защото не ми останаха врати, на които да почукам с надежда. 

Гордост и време са две категории, които по настоящем са лукс, който не мога да си позволя!  Операцията трябва да се извърши преди 25 юни, когато професорът заминава за САЩ. Прилагам документи. Офертата е само за операцията. Ще допълвам с оферта от астистънс фирма за транспорт и т.н. Всеки момент очакваме одобрение от "ХелпКарма", където ще се набират средства. Ще дам линк при първа възможност".

Кампанията вече е активна:

https://helpkarma.com/campaign/da-spasim-ednogodishnia-djoni-save-johnny-531 

Банковата сметка:

IBAN BG11RZBB91551010691956

BIC RZBBGSF

КРЕМЕНА ЮЛИЯНОВА КАМБЕРОВА






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: