Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ревнив турчин полудя: Кара момиче да се забулва, за да не изкушава!
Автор: Екип Ruse24.bg 10:26 / 19.07.2016Коментари (45)563
© Ruse24.bg
27-годишен турски студент по медицина в Пловдив насилвал гаджето си да се забулва, следял я както с жива охрана, така и с камери пред дома й, като й обяснявал, че много я обича. 

С любовта до полуда той оправдавал ревността си, заради която обаче често пребивал половинката си. За фрапиращия случай разказва съоснователката на фондация "Джендър алтернативи" Рада Еленкова - Рашева, която е координатор на проекта "Услуги за подкрепа на лица, пострадали от домашно насилие и работа с лица извършители".

"Това е истински случай, защото аз видях това момиче в един парк и се правихме, че сме студентки - че учим и че разменяме лекции. Беше много параноично и абсурдно, като в някакъв филм. Седяхме на пейка в парка и се оглеждаме, а тя тогава дори беше и с насинено око", казва Рада.

Случаят между младата двойка започнал съвсем прозаично и без никакви индикации за бъдещото насилие. 24-годишната пловдивчанка, която също е студентка, си хванала гадже с 3 години по-голям от нея. 

Той бил роден и израснал в Турция, в богато и известно с традициите си тамошно семейство, които се опитал да наложи във връзката си в Пловдив.

Отношенията между двамата започнали да буксуват заради силната му ревност. Той често се оправдавал пред момичето с думите: "Аз те обичам и затова те ревнувам, а ти трябва да се съобразяваш с мен да не ме нараниш".

Този начин на мислене обаче, според Рада Еленкова - Рашева, вреди върху свободата на партньора, на начина му на изразяване и общуване с другите хора.

Стигнало се дотам, че студентът започнал да ограничава тотално момичето, да я кара да се забулва, за да не е изкусителна. Той искал от нея да крие лицето си, за да бъде готова само за него. 

Наел мъже за нейна охрана. Те следели пловдивчанката дали спазва дневния си режим - кога отива на почасовата си работа в офиса, кога излиза, къде отива, дали и кога ходи на лекции, както и с кого. Гардовете не били ангажирани 24 часа в денонощието, а само в определени часове.

Чужденецът сложил камери пред входа на блока й, за да следи кой влиза и излиза оттам.

"С нас се свърза нейна приятелка, защото момичето бе напълно неспособно да се отклони от маршрута си", казва още координаторът на проекта. 

На срещата им девойката отишла с насинено око. Разказала на Рада, че предишната вечер с гаджето й били на дискотека. Въпреки налаганите ограничения двойката все пак излизали по заведения. На дискотеката обаче студентът си въобразил, че приятелката му се заглежда в друг мъж, а и че и нея я заглеждат. Затова, когато се прибрали, й устроил сцена на ревност и я пребил.

От фондация "Джендър алтернативи" вече са помогнали на младата дама да си стъпи на краката и да се отърве от приятеля си насилник.


Източник: Агенция "Монитор"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Предлагам да разрешим бурките, но нека да ги носят ревнивите "мъже" - да си се крият щом ги е срам чак толкова :)
0
 
 
ti bilgari mnogo ste glupavi ,vzimante mo edno posoçen bilet za avganistan i go izpra$te bez grajdanstvo,vijte v turciya tova stava po stepeni vzimayte pouki ot drugi dirjavi (prvo koeto stane v yugoslaviya sega iska da stane v turciya da razdelyat na federaciya tam be$e podgotovka )ot 14 godini se borime tam
Защо за две седмици не видях нито един снегорин в Бургас,а парите от данъците-къде?За това няма да плащам данъци!!!подели какво ново....
на 19.07.2016 г.
+2
 
 
Свършиха българите, та по рязани тръгнала ,сама си е виновна глупачката,не я съжалявайте,на поробителя ще _____кухата лейка!!!!!
+2
 
 
И пловдивчанката си е виновна свършиха ли мъжете в България та за тоз мангал се е хванала. Освен екстрадиране и забрана до живот да влиза в България друго не виждам какво да се направи. Да си ходят по пещерите на Афганистан да си викат алах.
+2
 
 
някой да я е карал да си взима турчин,сама си е виновна,сега да се радва на избора си
0
 
 
Значи, отивам аз в магазина, и си взимам оцет, прибирам се аз и го опитвам.. АХ! ма той кисел бе! Връщам се аз веднага на касата в магазина и започвам да се оплаквам, как може да е кисел. От там ми обясняват, че целта му е да е кисел. Аз вдигам скандал и започвам да ги обвинявам, че са ме преметнали, че са мошенНици и че те са виновни.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: