Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Родилката от Силистра към Меджидиев: Благодаря за всичко, което направихте за мен
Автор: ИА Фокус 12:55 / 02.03.2023Коментари (0)467
©
Благодаря за всичко, което направихте за мен. Благодаря за професионалното и човешко отношение на медицинските екипи. Никога няма да забравя момчето, което през целия полет ми държеше ръката и ми даваше кураж. Имах късмета, че за мен се грижеха невероятни лекари, с големи сърца – истински професионалисти. За съжаление докато човек не стигне до такъв критичен момент, трудно си дава сметка, че нищо друго в живота няма смисъл. 24 часа съм се молила да се върна при семейството си и това се случи. Това посочи по време на среща с министъра на здравеопазването д-р Асен Меджидиев Господинка Господинова – родилката от Силистра, която по спешност беше транспортирана до София със самолет "Спартан" в началото на януари, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването

"Положихме всички усилия. Бяхме много притеснени, особено по време на транспортирането със самолета "Спартан“, но винаги сме вярвали, че нещата ще имат своя добър край. В такъв момент поглеждаме по друг начин на живота. Най-голямата благодарност, естествено, е към лекарите – това са хората, които заслужват нашето признание и, благодарение на които днес Вие сте в дома си със своето семейство", подчерта здравният министър.

Припомняме, че на 6 януари, два дни след като ражда близнаци, състоянието на Господинка Господинова рязко се влошава.  Това налага спешно да бъде транспортирана от Силистра до София. Първоначално тя е транспортирана от Силистра до Балчик с вертолет "Дофин", оборудван с медицинска апаратура за евакуация и спасяване. След това, със самолет "Спартан", е транспортирана до София, за да бъде приведена в Университетската акушеро-гинекологична болница "Майчин дом".

Операцията по медицинска евакуация беше проведена след искане от Министерството на здравеопазването.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: