Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Румен Радев за разпита на Кирил Петков: Това е форма на институционално изнудване
Автор: Екип Ruse24.bg 10:58 / 09.02.2022Коментари (4)512
©
"Аз много ясно заявих, че ако коалицията не постигне пробив с решителни реформи в правосъдната система, то миналото ще потърси реванш. Точно това виждаме в момента. За мен това е форма на институционално изнудване и аз очаквам лидерите на партиите в коалицията да застанат решително зад премиера Кирил Петков". Това каза пред журналисти президентът Румен Радев, който присъства на връчването на дипломите на младите лекари от Медицинския университет в София.

Президентът Радев коментира, че е удовлетворен от факта, че Конституционният съд е потвърдил в
несеното от предишния министър на правосъдието Янаки Стоилов искане и определи решението на мнозинството на ВСС да го отхвърли като недопустимо. Сега става въпросът дали е пригодно това мнозинство от ВСС и аз съм песимист този състав да вземе рационално решение, допълни президентът.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
От решението на КС бил доволен ,но не е оптимист за решението на ВСС.Пълно щастие няма. Някъде съдиите са ваши,някъде не са. Иска ти се цялата власт да е у вас ,ама сега е 2021г.не е 1944. Форма на конституционно изнасилване е да нарушаваш Конституцията ,а после да се кълнеш в нея.
-1
 
 
каунь,прочети си пак раздел *Правомощия на президента*!Не си пъхай гагата не на място!Знаем,че си проЗЗт,не ни карай да ти го казваме постоянно,тъпанар смотан!
0
 
 
Айде пак и тоя, миналото му се реванширало сега. Ма оставете миналото в миналото и започнете да работите за настоящето бе. Три правителства вече се занимават с глупости, а свършена работа нулева. Кирчо да спре да мята кьорфишеци за отклоняване на вниманито от нищоправенето му и никой няма да го вика за никакви разпити. Всичките ви обвинения на цялата превратаджийска шайка са от заглавията на жълто-кафявите вестници. Уж за правова държава ми говорите, а основния принцип за невинен до доказване на противното за нищо го нямате. С конституцията си избърсахте гъзовете още в началото. Вече почти година ваши хора колят и бесят. Рашков през седмица го вадите да плямпа глупости за да замажете поредния гаф и да отклоните вниманието. Къде са доказателствата? Ваши хора разследват. Хайде де, разследвайте! С празните приказки е до време и това време е кратко.
-1
 
 
====Абе каун недоклатен!Разби държавата,следват фалити и обедняване на хората!После убийства и самоубийства и т.н. =========
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2022/2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
Искат закриването на въглищни централи у нас
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: