Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
С какво да съчетаем тениската
Автор: Екип на Ruse24.bg 17:50 / 25.03.2021Коментари (0)990
©
Няма по-универсална дреха от тениската. Тя присъства в гардероба на всекиго и може да се съчетае с почти всичко. Идеална е както за ежедневно носене, така и за комбиниране с по-стилни и дори делови облекла. Намира широко приложение във всеки един сезон от годината, но най-вече през лятото. Носи се от жени, от мъже и от деца, като възможните съчетания са многобройни. Предлагат се маркови и бюджетни решения, също както и доста ефектни модели, които излизат извън строя на класическите разбирания за актуална мода. 

Как да съчетаем мъжката тениска

Искате ли да сте модерни и различни, можете да постигнете това съвсем лесно. За целта трябва да разберете кои са актуалните тенденции и да се съобразите с тях. Или поне донякъде. Останете верни и на собствените си виждания за естетика и не напускайте нацяло зоната си на комфорт. Бъдете себе си, но установете и трайни отношения с актуалната мода. В онлайн магазин Pause Jeans ще намерите изключителни решения за мъжки тениски, които се съчетават перфектно с:

Всякакви видове дънки - класически, скъсани, с щампи, с нестандартен дизайн и др.

Панталони и спортни екипи

Летни мъжки долнища и др

Колкото до видовете мъжки тениски, на това място ще попаднете на широк асортимент от оригинални модели с яка, с щампа, с къс ръкав, с надписи, памучни и др. На което и предложение да заложите, ще изглеждате стилни, ще се чувствате комфортно и свободни да изразите вижданията си за мода. 

По какви критерии да я изберем

Покупката на мъжка тениска на пръв поглед изглежда “лесна работа", но дали наистина е така? Дали когато се заемем със селекцията, няма да се почувстваме тотално объркани от грандиозното разнообразие, което търговската мрежа предлага? Точно затова трябва да филтрираме резултатите, водейки се по критерии като:

Основен стил на обличане

Конкретен повод

Предпочитания за материи и цвят

Размер

Сезон

Цена и марка

Така и така сте решили да си купите нова мъжка дреха от този вид - защо не изберете най-доброто възможно решение в лицето на магазин Pause Jeans и богатия асортимент от облекла, които са истински дизайнерски шедьовър от ново поколение. 

Защо да заложим на магазин Pause Jeans

Една дреха трябва да е най-вече качествена, за да можем да ѝ се радваме максимално дълго време. Освен красива и модерна тя е добре да бъде и много удобна, така че не изпитваме никакъв дискомфорт по време на нейното носене. Подобни модели мъжки тениски Ви очакват в магазин Pause Jeans, където ще бъдете любезно обслужени и ще можете да купите маркови дрехи на достъпни цени. Вижте сами.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Катастрофи в България
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: