Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
С парите от стентовете скандалният д-р Лазов и любовницата му обиколиха света
Автор: Екип Ruse24.bg 12:15 / 12.10.2019Коментари (0)685
Пазарджишкият лекар д-р Петър Лазов, който поставя стентове на напълно здрави хора, за да печели пари, води охолен живот, на който може да завиди всеки световен милионер. Кажи-речи всеки месец той и младата му любовница са пътешествали из най-хубавите места на планетата.

Докторът, за когото стана известно, че прибира месечна заплата от 57 000 лева в болницата в Пазарджик, винаги пътува със своята любовница в бизнес класата на престижни авиокомпании и отсяда единствено в 5-звездни хотели, твърдят познати на скандалния кардиолог.

От няколко години медикът – аферист поддържа интимна връзка с медицинската сестра Тодорка Гунчева. Тя работи като медицинска сестра в неговия кабинет в болницата в Пазарджик. Именно по Тодорка лекарят харчи гигантската си заплата и слага стендове на напълно здрави хора, с огромен риск това да ги убие.

Медицинската сестра Гунчева и кардиологът романтично отбелязват началото на връзката си с новогодишна нощ в Париж. Година по-късно вече редовно скитат надалеч. През септември 2016 г. са в Мадрид. Дни по-късно се разхождат из Санкт Петербург и Москва. Следващия месец са на Канарските острови. Началото на 2017 г. двойката пътешества в Шри Ланка. През октомври са в Зимбабве и Южна Африка. Месец по-късно са в Тайланд, а през декември на същата тази 2017 г. са в Китай.

Наситена е програмата им и през 2018 г. През март са в Катар. В Китай се връщат отново през април. Следващият месец май имат почивка в Малдивите и екскурзия в Париж. Летуват в Сен Тропе, а през декември отново са в любимия Париж. Разбира се, докторът и "сестрата" отдават дължимото и на близка Гърция, редовно почиват и в Свети Влас. За тази Нова година д-р Лазов и любовницата му планирали едноседмично сафари в Африка. Пътешествието им обаче вече се осуети, след като пламна аферата с поставянето на стендове на напълно здрави хора.

Първите сигнали за смъртоносната схема на доктора и сладкия живот на любовниците надлъж и нашир са подадени в полицията в Пазарджик още през пролетта на 2018 г. Година и половина по-късно скандалът все пак избухва, подгрят с журналистическо разследване, излъчено по телевизията. Репортерът Васил Иванов разобличи наглия лекар в разследване, излъчено две поредни недели в ефира на Нова.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Гергьовден 2024 г.
Великден 2024 г.
Европейски избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: