Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Само на 17, но вече майка: Историята на красивата Моника от София
Автор: Екип Ruse24.bg 17:30 / 24.09.2021Коментари (5)710
©
Моника е тийн мама. Едва на 17 години, все още дете в очите на мнозина, тя е поела грижите за своето собствено дете – синът ѝ Анди, който скоро ще навърши два месеца.

Тя е усмихната и позитивна. Определя себе си като влогър и Тик Токър и често споделя ежедневието си на родител в социалните мрежи. Срещаме ви с нея, за да разкаже своята щастлива история за това да бъде майка едва на 17. Цялата история на Моника гледайте във видеото от поредицата на Vbox7 Life Stories.

През очите на Моника това на бъдеш майка и ученичка в един и същи момент е голямо предизвикателство, но и най-голямото щастие. Тя споделя, че в грижите с малкия Анди най-много ѝ помага нейната майка и като цяло винаги среща упора и разбиране в семейството си.

Възпитана е да вижда положителната страна във всяка една ситуация и да се справя с трудностите в живота. Мечтае да научи сина си на това да бъде добър и честен човек, който отстоява мнението си. Поставя на първо място здравето и щастието за себе си и близките си. Тайно се надява другото лято да отиде на почивка заедно със семейството си, защото заради раждането на Анди това лято са пропуснали.

Моника не крие, че се е шокирала, когато първоначално е разбрала, че очаква дете и се е страхувала от начина, по който ще реагират родителите ѝ и за това как ще се развие живота ѝ. Споделя и че среща хейт в социалните мрежи, но се радва на това, че подкрепата и положителните реакции са повече от лошите коментари.

Що се отнася до училището и плановете ѝ за развитие, Моника има желание да развива своите канали в YouTube, Instagram и Tik Tok и заявява желание да се усъвършенства като инфлуенсър. Към момента е ученик на самостоятелна форма на обучение и отдела до 8 часа на ден, когато учи. Успява да поддържа добри отношения със своите съученици и се радва на голяма подкрепа от тяхна страна. Категорична е, че ще продължи с висше образование в насока на Икономиката. Моника описва щастието с една дума – Анди.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Нито дума за това кой е бащата, къде е бащата, от къде се е взел и как на 16 годишно дете, правиш дете и си набиваш камшиците?!...Ако това нещо се показва като постижение и ни карате да се възхищаваме на тая простотия лошо за всички нас! Хем до 18 години не можеш да си легнеш с някой, хем тук сега всенародна радост за това ,че няква дрисла с хубави цици има дете и го гледа с майка си, а бащата е неизвестен! Ако бяха щастливи и го гледаха двамата, да! Щеше да е готино, до известна степен! Но тоя сценарии е тъжен и изобщо не е за хвалба и пример!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: