Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Семейства въртят частни бардаци в домовете си!
Автор: Екип Ruse24.bg 15:17 / 17.11.2019Коментари (0)687
©
Семейства въртят частни бардаци в домовете си. Еротичните сайтове предлагат обяви на двойки, които предлагат терен за секс, както и такива, които организират партита за оргии, пише в. "Телеграф". Входът за тези събития е между 200 и 300 лева, като много често се изисква предплата. Предлага се допълнителни услуги и отстъпки за редовни клиенти.

Съпрузи от Пловдив например за пуснали обява за "Ганг-банг" парти - групов секс между няколко мъже и една жена. Изискванията са кандидатите да имат добра лична хигиена и да са поддържани. В обявата са описани годините, височината и килограмите на мъжа и жената, а "членския внос" е 250 лева на човек. Съпрузите предлагат и 10% отстъпка за надарени кандидати. "За да участват се изисква 20 лева капаро", пише в обявата.

"Тази неделя организираме секс парти. Вход за двойки - 20 лева, за сами мъже - 300 лева. Входът за сами жени е безплатен. Започваме в 21 часа", гласи друга обява. В сайтовете има и десетки предложения за т.нар. кукловод. Това са мъже, които споделят жените си за секс и искат да гледат, докато половинката им е интимна с друг. Именно такава оферта търси 40-годишен столичанин: "Спонсорирам семейства, предлагам коректност и дискретност. Подпомагане 500 лева. Няколко пъти месечно ресторанти, подаръци, редовен, здрав, разкрепостен и перверзен секс. Може мъжът да гледа понякога и да се включва на тройка", гласи обявата. 

В някои случаи поканите са без финансови ангажименти, но пък критериите са завишени, а мераклиите трябва да кандидатстват със снимки. Най-много предложния има в разделите за компаньонки. Там цените започват от 40 лева и стигат до над 500 в зависимост от времетраенето и услугите. Дамите пък са на възраст от 18 до над 55 години. Сред обявите има и такива, в които жени си търсят партньорки в бизнеса. Няколко са офертите и за платени любовници. В тях се предлага постоянен ангажимент към клиенти срещу редовно месечно възнаграждение. Предложения има и за телефонен секс, като цените са средно по 60 стотинки на минута. От всички услуги най-скъпо се продават еротичните масажи с щастлив край. Средната цена за това е 80 лева, но може да стигне и до тройно повече, ако масажистката е извикана на адрес. В обявите за работа пък е посочено, че ако се ангажират с конкретно студио и бъдат наети, момичетата могат да си докарат между 3 и 5 бона месечно. Всички предложения за работа в тази сфера обещават най-малко 3000 лева заплата.  Предложения има и за работа в чужбина. Най-честите оферти са за Англия, Испания и Германия.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
Закупуване на самолети F-16
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: