Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Шефът на ГДБОП подаде оставка
Автор: Екип Ruse24.bg 17:29 / 26.06.2020Коментари (9)842
©
Директорът на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" гл. комисар Ивайло Спиридонов подаде оставка, след като по-рано днес двама висши служители на дирекцията бяха арестувани за получаване на подкупи и чадър над дилъри.

Директорът на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" гл. комисар Ивайло Спиридонов подаде оставка, след като по-рано днес двама висши служители на дирекцията бяха арестувани за получаване на подкупи и чадър над дилъри.

Спиридонов поема отговорност за случилото се и отбелязва, че оставката му е морален и логичен акт.

"През изминалите пет години всички ние работихме усилено за възстановяването на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" и изграждането на позитивния й облик както сред българското общество, така и сред международните партньори. Заедно преодоляхме редица предизвикателства, бяхме мотивирани, целеустремени и последователи, за което говорят постигнатите високи резултати в борбата с организираната престъпност. Получихме и редица признания от наши и международни служби и повишихме доверието в институцията", пише още той.

С последното си обръщение Спиридонов изказва своята благодарност към служителите на дирекцията за съвместната работа през тези години. "Вярвам, че всички Вие ще продължите да работите все така всеотдайно, с висок професионализъм и чувство на отговорност за утвърждаване на авторитета на службата. За мен е чест, че имах възможността да служа с Вас!", завършва той.

По-рано днес бяха задържани началникът на отдела за противодействие на наркотрафика и разпространението на наркотици към ГДБОП, началник на сектор от същата дирекция, както и още един служител. Няма недосегаеми, обяви главният прокурор Иван Гешев на специален брифинг.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 26.06.2020 г.
0
 
 
Големец е Гешев! Такива хора ни трябват.
-1
 
 
Започна се!Всичко тръгва да се срутва!Айде дано стане джамбурето"
+1
 
 
Когато пипалата на мафията са толкова големи трябва дълбока промяна.
+1
 
 
Браво така се прави и най малките съмнения и оставка не като оня с червените бузки дето все се усмихва ехидно около министър председателя дето го е страх от земетресение и живее бе пари под наем жив да го ожалиш.
0
 
 
Да, някой служители са били невероятно мотивиранирџ?‚рџ¤Јрџ?њрџ?Ѓрџ?Љрџ’µрџ’µрџ’µрџ’µ. Като няма недосегаеми защо имаме министър предцедател които сми с 1.5 милиона евро в спалнята си и не е разследван за нищо? Или тука хванаха 400кг преди 2 месеца а минаха 4 тона. И изгоряха малките риби пак.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Борба за влияние в Близкия Изток
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: