Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Шофьор на линейка пласира метадон на деца
Автор: Екип Ruse24.bg 08:56 / 02.10.2019Коментари (0)601
©
Пласирал ги в гимназиите в Костинброд, карал крадени лади Ривотрил и метадон е продавал на ученици в Костинброд бившият шофьор на линейка в града Николай Йорданов, съобщи "24 часа". 55-годишният мъж ги пласирал по гимназиите с 3 крадени лади. Йорданов бил под наблюдението на криминалистите от ОД на МВР - София, няколко месеца.

Те търсели къде крие хапчетата, които пласира на приближени дилъри, а понякога и сам продава на деца. В понеделник полицай видял, че скривалището е под една от ладите, в която бившият парамедик се качил. То било замаскирано с капак на шахта. Вместо това било дупка, която Йорданов използвал като депо за наркотика. Мъжът натоварил 90 таблетки ривотрил, който се ползва за лечение на наркомани и се продава само с рецепта. Сложил и 40 хапчета кетонал форте. Бил проследен и задържан секунди след като продал ривотрил на ученик на метри от гимназията му в Костинброд.

При последвалия оглед в дома му са намерени още 300 таблетки ривотрил. Имало и метадон, но в малки количества, както и още 40 хапчета кетонал форте. Криминалистите се усъмнили и в ладите на Йорданов - общо 3. Оказало се, че и трите са с множество интервенции. Номерата на рамите им са изтрити. Смята се, че колите са крадени, за една е потвърдено. Тя дори нямала регистрационни номера. Полицаите заловили и тримата дилъри, които зареждали от Йорданов.

Те продавали и други наркотици. Пласирали само в училищата и районите около тях. Признали, че купуват стока от бившия шофьор на линейка и са свидители по делото срещу него. Именно към тях се бил насочил Йорданов, преди полицаите да го арестуват. Мъжът е в ареста за 72 часа. Обвинен е, че е продавал лекарства с разрешителен режим. Прокуратурата ще иска той да остане за постоянно в ареста.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: