Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Шофьорка: Не мога да понеса гаврата и безсилието, нанесени ми от полицейския служител
Автор: Георги Кирилов 14:49 / 20.04.2021Коментари (70)790
© Фейсбук
В редакцията на Plovdiv24.bg получихме писмо от момичето, чиято кола хлътна в шахта на ул. "Луда Яна" в неделя. Младата дама обжалва санкцията, която й е наложена. Ето нейното становище:

"Здравейте!

Пиша тези редове, огорчена от становището на ОД на МВР Пловдив. Същото е невярно, подвеждащо и не отговаря на обективната истина.

Аз, като млад човек, който за пръв път се среща с органи на реда, останах крайно обидена от неистините, написани по мой адрес.

Как да си обясня, че минавайки по маршрут без обозначаващи и забраняващи пътни знаци, съм нарушила силата на именно такива?

Не мога да понеса гаврата и безсилието, нанесени ми от полицейския служител. Последният трябва да работи в интерес и защита на гражданите, а не против тях.

В моя случай той изопачи факти, с които ми вмени вина и съответно ме лиши от възможност да претендирам за обезщетение от Община Пловдив. Съставяйки акт, законодателството изисква от служителя на реда да посочи двама свидетели очевидци, такива имаше предостатъчно.

Вместо тях той избра да посочи своя колега като такъв. Питам защо? За да получи "правилните“ отговори при бъдещ административен процес ли? Също така бих искала да знам дали това е вид отмъщение срещу факта, че претендирам за собствените си права?

Ангажирала съм юрист със защитата си по случая.

Вярвам, че обективната истина ще победи!"

Маршрута, по който е минала младата жена, можете да видите в прикаченото видео!


Още по темата: общо новини по темата: 4
25.04.2023 »
25.04.2023 »
11.11.2022 »
20.04.2021 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е мъдя ли имаше в очите ... Обадила се на полицаи и те я нарисували с дежурното "несъобразена скорост с пътните условия".
-1
 
 
Браво,само така! Обжалване в съда,и всички да го правят .И нека да знаят,че могат и те да си пишат свидетел в акта,когото изберат, а не само катаджиите да се подкрепят! Супер наглост,да ги извика за помощ и да и обясняват,че тя е виновна! Тази държава е враг на гражданите си,и това е отдавна.
0
 
 
С добър адвокат ще ги разсипеш в съда. Там много ги "обичат" такива милиционерчета. Аз съм я съдил успешно община Пловдив за дупки на пътя.
-3
 
 
Очевидно е, че русата кукла е наела някой колега адвокат, за да напише такава пледоария. Сигурно е платила не чрез валута, а с масажна интервенция тип радостно докосване. Упреквам колегата, че се е прежалил за едното всмукване, но времената са такива, клиентите намаляха. Като цяло русата кукловодка се опитва да се оправдае, видимо без успех. Щом караш МПС и хлътваш в шахта, май шофирането не е за теб?! Откажи се, жрице! Тъпотията на народа го кара да е съпричастен към една жълта метла, без значение, че е тъпа като цървул. Защо, народе!!!! Вземайте се в ръце, че иначе още тъпотия ни чака....
на 20.04.2021 г.
+3
 
 
Браво! Успех в съда! Аз съм доста по- възрастна, но се сблъсках с подобно отношение наскоро. Изключителна некомпетентност. Буквално се нахвърляха като кучета върху нас. Звъняха по телефони и добре, че някой дистанционно ги кротна навреме, но ми отне възможността да ги съдя.
-1
 
 
Оплакващи се граждани само пречат на администрацията да си клати краката и да си прибира парите. Такива моментално трябва да бъдат наказвани, че да не им хрумне пак да мрънкат и да пречат. Тука е така ... или с такива "главатари" на чело - толкова.
-1
 
 
Тая че се опитва да се измъкне се опитва, служебна кола нова не и се ще тя да плаща ремонта. Има си знаци! Второто караш по разкопана улица и на всичко отгоре ще минеш през шахта..... Еми както и да го гледаме или е сапа или е говорила-чатила по телефона.
+3
 
 
Силно, ама много силно, ме съмнява всичко да е било обозначено както трябва, познавайки особеностите на родните пътни ремонти. Едни истински полицейски служители наистина би трябвало да са в услуга на гражданите, още повече на жена, попаднала в шахта. Най-често обаче тяхната основна дейност е да прикриват и замазват гафове.
-1
 
 
Знаците ги махат МАГАЗИНИТЕ КОИТО СА НА УЛИЦАТА !ТОВА НЕ ТЕ ОПРАВДАВА !ВИНОВНА СИ!!!!!КАТО СЛУШАМ И ГЛЕДАМ НЕ МИНАВАШ ЗА ПРЪВ ПЪТ ПО ТОЗИ МАРШРУТ ПРОСТО СЕГА СИ НАЦЕЛИЛА ШАХТАТА И СЕ ЧУДИШ КАК ДА МИНЕШ ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ!
-3
 
 
Оправданието е като г*за ,всеки го има....трябва да санкционират КАТ за това ,че дават книжка на кьорави и некадърни водачи !Това ,че знака го няма не значи, че не си виновна! КНИЖКАТА ТРЯБВА ДА ВЗИМАТ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ!ЦЯЛ ДЕН ИМ ГЛЕДАМ НАГЛОСТТА ИЗ ЦЕЛИЯ ГРАД!Вземи прочети закона преди да пишеш ГЛУПОСТИ!БРАВО НА СЛУЖИТЕЛЯ НА КАТ!!!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: