Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
Автор: Васил Динев 09:16 / 12.04.2024Коментари (24)809
© Plovdiv24.bg
Пред камерата на Plovdiv24.bg застана шофьорката, която бе жертва на брутална агресия на друг водач посред бял ден на оживен булевард в Пловдив. Ето какво разказа Албена Чавдарова:

"Необяснимо за мен, при положение че автомобилът на господина бе доста далече от кръстовището. Аз направих обратен завой на зелен светофар и се пристроих в средната лента. Таванът на колата бе отворен. Моята приятелка, която бе до мен, ми каза "Този форсира двигателя, за да те настигне".

Изпревари ме отдясно, засече ме рязко със спирачки и слезе от автомобила. Аз успях да вдигна стъклата и да заключа вратите. Опита се да ме удари през люка и тогава счупи едното огледало. След това счупи другото огледало, което не се вижда на клипа, но се чува и направи още щети по вратата.

През цялото време псуваше и крещеше "Ще ти разбия главата, ще те убия". Моята приятелка е онкоболна и малко преди този инцидент научи, че трябва да започне химиотерапия, а аз реших да я разсея от тези мисли и да се разходим някъде.

Имаше 10-15 автомобила зад нас, но абсолютно никой не слезе да помогне. Досега не ми се е случвало да ме нападнат. Хората не трябва да си мълчат при подобни ситуации, защото агресията на пътя стана пандемия. Не бива да ни е страх, защото по този начин учим децата си на нещо много брутално по този начин, като прикриваме агресията.

Ще търся правата си по съдебен ред. Шофьор съм от 1993-та година и досега нямам нито едно нарушение освен едно неправилно паркиране. Карам внимателно и не съм агресивен шофьор".

Вчера Районна прокуратура-Пловдив привлече в качеството на обвиняем Б.Г., на 45 г. Срещу него се води бързо производство за хулиганство при управление на моторно превозно средство. Обвинението е за това, че на 10.04.2024 г. в гр. Пловдив, надлез "Родопи“, лицето е извършило непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като по своето съдържание същите се отличавали с изключителни дързост и цинизъм.

Деянието е било извършено при управление на моторно превозно средство - лек автомобил, марка "Шкода“. За престъплението по чл. 325, ал. 3, във вр. с ал. 2, във вр. с ал. 1 от НК се предвижда наказание "лишаване от свобода“ до пет години. Обвиняемият е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР на 10.04.2024 г. На 11.04.2024 г. след като е бил привлечен в качеството на обвиняем е бил задържан и за срок до 72 часа по НПК с постановление на наблюдаващия прокурор.

Предстои Районна прокуратура-Пловдив да  внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо него. Районна прокуратура-Пловдив наблюдава и други две бързи производства за извършено пътно хулиганство на амтомагистрала "Тракия" на 10 април 2024 г. Към момента се провеждат активни процесуално-следствени действия за установяване на фактическата обстановка. След събирането на необходимите доказателства за изясняване на случая РП-Пловдив ще уведоми за предприетите от наблюдаващия прокурор действия.


Още по темата: общо новини по темата: 30
25.10.2023 »
24.10.2023 »
24.10.2023 »
20.02.2023 »
20.02.2023 »
13.09.2021 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Никой не е слезнал да помогне,защото са видяли каква глупост си направила.
0
 
 
Каквото и да е направила, както и да го е направила - не може и няма как да бъде причина за това приматско поведение! Не съществува причина за подобно нещо. Може да е сгафила или не, но това въобще не е във фокус.
0
 
 
Тая що не си каза как си пие узото и после се качва да кара.
0
 
 
Като я гледам тази през какви пенджури гледа, отдавна трябваше да и отнемат СУМПС!
+2
 
 
Няма ли камери на това място да се види кой какво? В крайна сметка явно не е имало нито сблъсък, нито реален проблем, освен нараненото его на селския глиган. Да го осъди тя сега в частно дело и да го одруса много много пари тъпото агресивно говедо
+2
 
 
Може да е сгрешила, но може и да не е! Може онзи да е бил далече, но да е летял ниско над асфалта и тя не е преценила, че пречи на излитането... Нищо не оправдава хулиганството на "разрушителя"... Помислете си: ако трябва да се чупят колите на всеки, който е засякъл, завил без мигач, спрял на "чуждо" място и т.н., в града няма да остане здрава кола, с изключение на полицейските, но не защото не правят нарушения, а защото никой няма да посмее да ги чупи... Хубав ден!
0
 
 
Аз си ги псувам от вътре. Не казвам че е правилно, ама тоя селяк щом е слезнал да чупи тая го е засекла мъжката. Обаче там не са ли 3 ленти? Толкова ли не можа да е заобиколи? Няма по-лошо от селяк зад волана.
на 12.04.2024 г.
0
 
 
100000% съм сигурен, че тя си е направила нормално обратния завой на зелено, но той тъй като е хвърчал към кръстовището (за да хване зеленото) карайки с над 50 км/ч , е трябвало да натисне рязко спирачката за да може тя да се изнесе. И заради това му е "кипнало".
+2
 
 
единствено комунистически боклук би казал "направила е нещо, което не казва". Да, може и така да е. Но това не дава право на селячето да и разбива колата. Когато не можеш да се оправиш с нервите и изблиците си, има психиатри, психилози, невролози и т.н.
+3
 
 
Като чета коментарите си обяснявам доста неща за българското мислене. Какво точно трябва да е направила, за да оправдае тоя бесен селянин? Никой не е безгрешен на пътя, на всеки се случва да сгреши, най-важното е да не се стига да инциденти. Това може да е вашата майка. А на този само му вижте стойката и физиономията. Ама народ, който си избира Бойко и се кефи на Динко ..
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: