Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Щерката на Стоичков не тъжи по бившия, заби милионер
Автор: Екип Ruse24.bg 10:40 / 11.01.2020Коментари (0)1080
©
Новата година дойде с нова сърдечна тръпка за голямата дъщеря на Христо Стоичков. Мика вече е преодоляла травмата от раздялата с бащата на детето си преди година и отново е започнала да ходи по срещи. Щастливецът, който е успял да я заинтригува, е бивш футболист от Аржентина.

Съвсем наскоро Мика се похвали в социалните мрежи, че е прекарала прекрасна вечер в компанията на аржентинец на име Кевин. Това била нейната "вечер за срещи", но чаровната брюнетка не се впуснала сляпо в авантюрата, а решила да пази прилично поведение. Затова, вместо да излезе сама с новия си кавалер, предпочела компанията на още една двойка – приятелка на Стоичкова и друг аржентинец, който е близък с Кевин. Явно четиримата често излизат в тази конфигурация, защото от общите им снимки личи, че се познават добре и си изкарват прекрасно, когато са заедно. Във въпросната "вечер за срещи" са купонясвали в един от най-скъпите и луксозни клубове в Маями, пише "Уикенд".

Мъжът, с когото е започнала да излиза Мика, ръководи бизнес с недвижими имоти. Той е шеф на една от фирмите за продажба на луксозни жилища в Маями. Завършил е университет в същия град, но е роден в Буенос Айрес. Там е развил огромната си страст към футбола, който в момента му е хоби, но в миналото е бил негово основно занимание. Кевин е тренирал любимия спорт в семейство Стоичкови и най-вероятно това е едно от нещата, с които е направил приятно впечатление на Мика, когато са се запознали. До ден днешен младият мъж ходи по мачове и вика за националния отбол на Аржентина. Дори има екип на отбора, с който обикаля стадионите. Освен това обича спорта, яхтите и плажовете на Маями, в което също много си пасва с по-голямата сестра Стоичкова. Не е изключено двамата да говорят помежду си на испански, който е роден за Кевин, а Мика също го приема като такъв, тъй като е израснала в Барселона.

Преди три години щерката на Камата роди дъщеричка от българския турчин Айкут, с когото лично баща ѝ я запознал. Двамата се ожениха малко преди детето да дойде на бял свят – майката вече бе в напреднала бременност. Въпреки напоителните обяснения в любов между младите родители, само две години след раждането Мика и Айки се разделиха, както между другото се случи и с по-малката дъщеря на Стоичков – Христина, и нейния съпруг Лука Белич. Христина открай време седи далеч от светския шум. За нея все още не е ясно дали има нов мъж с живота си. Мика обаче явно не смята да прекарва дните си в ронене на сълзи по старата любов и е твърдо решена да търси мъжа на живота си.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: