Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Синът на лидерката на "Има такъв народ" в Пловдив е арестуван с наркотици
Автор: Екип Ruse24.bg 12:52 / 22.12.2020Коментари (27)597
© Фейсбук
Синът на лидерката на "Има такъв народ“ за Пловдив Николина Деспотова и на бившия общински съветник Стойчо Кузев е задържан с наркотици.

Ангел Стойчев Кузев е арестуван на 8 декември, след като в дома му на ул. "Васил Левски“ е извършено претърсване от служители на Трето районно и оттам е иззета дрога – 124,66 грама марихуана и 9,97 грама екстази.

21-годишният младеж е бил задържан първоначално за 24 часа, след това за 72 часа. Срещу него е образувано бързо производство за разпространение на наркотици.

Николина Деспотова е адвокат, координатор на партия "Има такъв народ“ за цялата Пловдивска област. Познанството ѝ със Слави Трифонов датира от явяването ѝ на кастинг в неговото предаване, докато той още беше водещ в bTV. Стойчо Кузев е бивш общински съветник от ВМРО и кандидат за кмет на Пловдив.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Господин Пенчев. Темата е за човек на Славчо Трифонов,не за Славчо Атанасов. Пак си изгърмяхте тирирамбите :)
0
 
 
Не знам кой как чете,но тук става въпрос за партията на Слави Трефонов,а не за Славчо Атанасов.РОДИТЕЛИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ СЕГА КАК ДА ГО ОПРАВЯТ.
-4
 
 
Опааа, герберската пропагандна и тролска машина пак е в действие. Славчо бил най-лошият кмет. Аре, ве, верно ли? По неговото време данъците бяха ли ниски - бяха. Синята зона беше ли само на две-три места в тесния център - беше. Имаше ли социални придобивки за градския транспорт, евтини детски градини и безплатни ясли, имаше. Имаше ли такива грандиозни кражби, като сегашните - не, нямаше. Работеше се в полза на града и хората. И ако е най-лошият кмет, щяха ли пловдивчани да му дадат 10 000 гласа повече в края на мандата му, отколкото при избирането му за кмет? Щяха ли всеки път да го пращат на балотаж срещу ГЕРБ? И щеше ли герб да го победи, ако не се сношаваше с всички останали партии в Пловдив, включително свинарят Гергов, Данки, Титюци, Бидони, Търевци, подземни босове и всичката сган от Столипиново. И след целия този напън - по половин процент разлика, след гигантското подправяне на протоколи и резултати, дето чак по телевизията го даваха как мажат с коректора по протоколите в избирателната комисия. Я помислете малко. Ако е бил лош кмет, нямаше да има такива резултати. А вие място не можете да си намерите, защото единствено него не можахте да пречупите, нито да го купите. Само той остана да се изправя срещу вас на изборите в Пловдив. Всички останали ги премачкахте, само Славчо не успяхте. Има си гръбнак, човекът, това е. И затова сънувате кошмари от него и все бълнувате - Славчо това, Славчо онова. Време е да се примирите - с него не можете да разправите. Хората в Пловдив го обичат и подкрепят, защото са видели доброто при кметуването му и му имат доверие. Докато вашите герберски тулупи и тюфлеци можете да ги назначите за кметове единствено с тежки измами.
+2
 
 
Вие не виждате ли тия "патрЕотите"-хвани единия удари другия! Глафчу Атанасов-най-некадърния кмет на Пловдив. Шкембе тескере войвода-продава сума ти паспорти и забатачи страната ни като купи никому ненужни самолети.Ал.Долев-изперкал идиот! А сега и аш патриота дет се тъпаше гордо в гърдите и даваше обещания за верност към партията,е синчето му-наркодилър!Да не си мислите,че просто за една нощ е решил да се занимава с дрога и родителското тяло не знае нищо?Покажете ми един читав "патрЕот"-може би Петко Атанасов дето духна с 5 милиона? Смешници....
-1
 
 
"ТИ ДА ВИДИШ."ХА,ХА ДЪЛГИЯ ДА ТИ ИМАМ ПАРТИЯТА.НАРКОТИЦИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ.НАЛИ СЕ БИЕШЕ В ГЪРДИТЕ,ЧЕ СИ МНОГО ВЕЛИК."ВЗЕМИ ЕДИНИЯТ УДАРИ ДРУГИЯ.СКАПАНЯЦИ.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.12.2020 г.
+3
 
 
Та тая лелка на какъв кастинг се е явявала при Дългия, че нещо не разбрах?
+1
 
 
Полека - лека всичко си идва на мястото - *лайнявото трио* на боклука,учиндолския простак и сестра галева при тях за цвят и мирис!
+2
 
 
Славчо, Славчо, сляп ли беше като я назначи тая? Хайде, чисти се навреме!
+4
 
 
Боклуците никога няма да престанат да търсят лесните пари.
+1
 
 
Голяма работа сега. Шмърка си детето.Пълнолетно е. Друг е въпроса кой и как са го възпитали. Но в на Слави партията има хора на много тежки наркотици. Особенно патрона!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: