Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Скандал! Мисис България втори месец не може да погребе брат си, открит мъртъв във Варна!
Автор: Екип Ruse24.bg 12:34 / 31.10.2022Коментари (2)258
©
Скандал! Мисис България втори месец не може да погребе убития си брат, патолози я мотаят. Каква е тази неадекватност и липса на отговорност, пита се една от най-успелите българки зад граница в информация, предоставена за Varna24.bg от VIP COMMUNICATION PR Agency.

Медията ни публикува споделеното без редакторска намеса:

Вече повече от месец една от най-успелите българки в чужбина - Мисис България Ана Иванова, не може да погребе брат си, който умря мистериозно на 26 септември във Варна. Тя разбира за смъртта му същия ден към 15 ч., когато от  I РПУ Варна й звънят, за да й кажат, че бреговата охрана е намерила удавено лице, което прилича на брат й.   

- Ани, моите съболезнование за загубата! Какво се случи и защо тялото още е в хладилна камера? 

- Благодаря! Какво се случва, вече никой наистина никой не може да ми отговори Съдебната медицина бавят експертиза , от там заключителен протокол на доктора и седим и чакаме. Само не мога да разбера -  нали прокурорът е с голяма власт , защо не разпореди по-бързо становище? Или те са си заедно, защо да бързат? Брат ми вече е мъртъв! 

Освен това още като ни съобщиха за смъртта на брат ми, се оказа, че не мога да отида веднага на разпознаване, трябвало да изчакам следващия ден... Не искам да обяснявам как съм изтърпяла всички тези часове до следващия ден. Не можело веднага, защото работили до 14 часа. Отивам на 27 септември за разпознаване и установявам, че това наистина е брат ми. Като видях, че в смъртния акт пише: Удавяне и самоубийство, попитах: Как установихте, че е самоубийство? Никой не можа да ми отговори, освен един странен доктор, който каза: По събрани доказателства. Не е ли странно? Всичко се случва в рамките на 10 часа, а той седи срещу мен и ми казва: Събрани доказателства!? Попитах го: Вие познавате ли лично брат ми, казал ли е, че е искал да се самоубива или това е най-лесния начин за прекратяване на досъдебно производство?

- Каква е причината да няма още яснота дали е убийство и какво е станало всъщност? 

- Тромава система в България, бюрокрация, корупция! Какво е станало всъщност? Искаме да го разберем от разследващите органи, но нали не е в тяхната къща, защо да действат бързо? 

- Има ли излизане от този омагьосан кръг - прокуратура и патолози? 

- Не! Вързано е всичко - прокуратурата дава малко пари на Съдебна медицина, а тя за тези пари няма защо да бърза особено и прокуратурата се оправдава със Съдебна медицина, а те с прокуратурата. Още на 29 септември прокурор разпореди  забрана на кремацията,  докато не излезе експертиза и окончателно решение на патолог, което е по закон. Добре, аз също одобрявам това. Но, вече е края на октомври, а ние още нямаме никакво решение от патолози и прокуратура, а брат ми е затворен в хладилна частна камера. Плащаме по 35 лв. на ден вече месец, а не знаем още колко това ще продължи, защото не ни дават тялото, за да дадем покой на брат ми. Дори траурната агенция изрази мнение, че за първи път имат такъв казус.

- Оправданието на съдебните лекари е, че имат прекалено много работа с намерените трупове на мигранти в морето. Дали това наистина е причината? 

- От случилото се с брат ми досега никъде не съм попаднала на такава криминална хроника, както и случаят с брат ми не беше отразен никъде! 

- Има съмнения за насилствена смърт, а заподозрени има ли задържани?

- Не, разбира се! Дадоха на убиеца достатъчно време да напусне пределите на България без някой да му пречи. Недоумявам защо пишат самоубийство в смъртния акт - всеки, който е намерен в морето удавен, такъв ли го водят? Самоубиец? Самоубийство, с раницата на гърба? Липсва лична карта, пари... Намират го в понеделник - 26.09, а брат ми имаше билет за Германия три дни по-късно. И да, аз лично съм предоставила всички имена с кого е бил в последните си часове  и точно с тези, с които е бил - те не бяха на опелото. Защо ли?  Когато попитах защо три дни никой не разпитва този, за когото има съмнения, че е виновен за смъртта на брат ми, следователката отговори: "Нямаме достатъчно полицаи на терен, заети са  предизборните проверки за закупуване на гласове". 

А, че има убийство... Не, това е маловажно, нали?  

- Какви действия ще предприемете цялото семейство, за да не продължава тази гавра с поредния загубен заради рухналата държавност човешки живот? 

- Пред прокуратурата както виждам всички сме безсилни. Установих, че по-скоро ще си насроча аудиенция с принц Чарлз, отколкото  да се срещна с наблюдаващия делото ни прокуратур. Аз и семейството искаме да ни върнат тялото, за да го изпратим както подобава за едно християнско семейство!






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.10.2022 г.
0
 
 
ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ Е България КОРУПЦИЯТА Е НА ВСЯКАДЕ БОЛНИЦИ ГРОБИШЩА КОРУПЦИЯ В ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ В България.
Aнонимен
на 31.10.2022 г.
0
 
 
ЖАЛКО Е МОМЧЕТО ЦЯЛ МЕСЕЦ В ХЛАДИЛНА КАМЕРА ДА СЕДИ ТРОМАВА НЕРАБОТЕЩА ЗДРАВНА СЪДЕБНА СИСТЕМА ДЪРЖАВАТА АБДИКИРА.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: